+36 30 593 2150

Akciók

AKTUÁLIS ÉS ÁLLANDÓ AKCIÓINK

AKTUÁLIS AKCIÓ

Disneymánia

2018. március 31.-ig minden Mesemánia termék 20% kedvezménnyel kapható. 

 

MEGNÉZEM

 

AKCIÓS TERMÉKEK

Akciós termékek - Akciók

Ne felejts el szétnézni Akciós termékeink között, hátha nem is kell tovább keresgélned, összeállítanod, mert megtalálod az ideális babacipőt, kedvezményes áron. 🙂

 

MEGNÉZEM

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha 15.000 Ft felett vásárolsz webáruházunkban, akkor a szállítási költséget átvállaljuk (más kedvezményekkel együtt nem vehető igénybe!). Zöld Hétfőkön, azaz minden hónap első hétfőjén pedig már 5.000 Ft feletti rendelések esetén is kedvezményes szállítási díjat biztosítunk.

 

RÉSZLETEK

LAMOME MAMI KÁRTYA -10%

BABAMAMATUDAKOZÓ KÁRTYA -6%

IKON KÁRTYA -6%

EGÉSZSÉGCARD -5%

Szofi Babacipő - EgészségCard elfogadóhely

AJI KÁRTYA ELFOGADÓHELY

NYEREMÉNYJÁTÉK

AKTUÁLIS NYEREMÉNYJÁTÉK

Akciók - Nyereményjáték

Nincs aktuális nyereményjátékunk. Kövess minket Facebook-on, hogy mindig első kézből értesülj nyereményjátékainkról. Ha feliratkozol hírlevelünkre, akkor is mindig képben leszel, sőt még egy egyszeri, 5%-os vásárlási kedvezménnyel is megajándékozunk.

 

FELIRATKOZÁS

 

MINDEN VÁSÁRLÁSODDAL NYERHETSZ

Állandó nyerési lehetőség

Minden, 3.000 Ft feletti Szofi Babacipő vásárlásoddal nyerhetsz! A kapott számla sorszámát regisztráld a Köszönöm ABC oldalon, és részt veszel a következő hónap első hétfőjén tartott sorsoláson, ahol értékes ajándékcsomagokat nyerhetsz. További részletek itt: www.koszonomabc.hu/program.

 

WEBÁRUHÁZ

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEINK

KÜLDJ SZOFI TERMÉKFOTÓT

Szofi Babacipő: Egyedi babacipő - Vélemények

Számunkra fontos, hogy vásárlóink mit gondolnak termékeinkről. Mondd el nekünk és a többi vásárlónak, hogy milyen tapasztalatokat szereztél termékeinkkel kapcsolatban. Ha elküldöd véleményedet, és mellékelsz egy fotót is gyermekedről Szofi cipőjében, akkor megajándékozunk egy 10%-os kedvezménykuponnal, melyet a következő vásárlásodkor tudsz beváltani. Ha szeretnél állandó 10%-os kedvezményben részesülni, akkor küldj minden alkalommal képet a megvásárolt termékekről használat közben.

 

RÉSZLETEK

VÁSÁROLJ TÖBB TERMÉKET

Akciók - Vásárolj több terméket

Mennyiségi kedvezményeink 4 vagy több termék vásárlása esetén érvényesek, és automatikusan kerülnek levonásra. Érdemes másokkal összefognod, hogy közösen rendeljetek, és máris kedvezőbben tudjátok megvásárolni termékeinket. Ezt a lehetőséget elsősorban bölcsődei, családi napközis és ovis csoportok részére találtuk ki, de bárki igénybe veheti. Csoportos megrendelőlapunk letöltésével egyszerűen beküldheted a csoportos rendelésedet. >>Csoportos megrendelőlap letöltése

VÁSÁROLJ 4-9 TERMÉKET

VÁSÁROLJ 10 VAGY TÖBB TERMÉKET

AJÁNLD TERMÉKEINKET

Akciók - Ajánlás

Talán Te is úgy vásárolsz a legszívesebben, ha tudod, hogy egy barátodnak, ismerősödnek már bevált az adott termék, és személyesen ajánlja Neked. Ha gyermekeddel együtt meg vagytok elégedve termékeinkkel, akkor kérjük, ajánld azokat másoknak is. Minden, Rajtad keresztül történt vásárlás után megajándékozunk egy 500 Ft-os kedvezménykuponnal, melyet a következő vásárlásodkor tudsz beváltani.

 

RÉSZLETEK

 

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

Nem csak azért érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert értesülsz az újdonságainkról és nyereményjátékainkról, hanem azért is, mert a feliratkozásért cserébe 5% kedvezményt adunk az első vásárlásodból.

 

FELIRATKOZÁS

IKRES KEDVEZMÉNY

Akciók - Ikres Anyukák kedvezménye

Tudjuk, hogy az ikres Anyukáknak nehézséget okozhat, hogy mindenből egyből kettőt kell venniük. Ezért találtuk ki az Ikres Anyukák kedvezményét, ami azt jelenti, hogy ha az ikreidnek egyforma méretű Szofi cipőt vásárolsz, akkor 10% kedvezményt adunk a vásárlásod végösszegéből. Ha szeretnél élni a lehetőséggel, és megtudni a részleteket, akkor személyre szóló kedvezményes kódodért lépj velünk kapcsolatba.

 

IKRES KUPONT KÉREK

TÖRZSVÁSÁRLÓI PROGRAM

Szofi Törzsvásárlói Program

Számos előnnyel jár, ha törzsvásárlónkká válsz. Több lehetőséget is kínálunk arra, hogy csatlakozni tudj hűségprogramunkhoz, melynek keretében folyamatos vásárlási kedvezményekben részesítünk. Ezen felül olyan akciókban is részt tudsz venni, melyet kizárólag törzsvásárlóink számára hirdetünk meg. 

 

RÉSZLETEK