Akciók

AKTUÁLIS ÉS ÁLLANDÓ AKCIÓINK

AKTUÁLIS AKCIÓ

Disneymánia

Jelenleg nincs akciónk; kérjük, nézz vissza később, vagy iratkozz fel hírlevelünkre az oldal alján található linken, hogy nehogy lemaradj valamiről. 🙂 

AKCIÓS TERMÉKEK

Akciós termékek - Akciók

Ne felejts el szétnézni Akciós termékeink között, hátha nem is kell tovább keresgélned, összeállítanod, mert megtalálod az ideális babacipőt, kedvezményes áron. 🙂

INGYENES SZÁLLÍTÁS

Ha 20.000 Ft felett vásárolsz webáruházunkban, akkor a szállítási költséget átvállaljuk (más kedvezményekkel együtt nem vehető igénybe). Zöld Hétfőkön, azaz minden hónap első hétfőjén pedig már 5.000 Ft feletti rendelések esetén is kedvezményes szállítási díjat biztosítunk, 10.000 Ft felett pedig ingyenes szállítást.

LAMOME MAMI KÁRTYA -10%

BABAMAMATUDAKOZÓ KÁRTYA -6%

IKON KÁRTYA -6%

EGÉSZSÉGCARD -5%

Szofi Babacipő - EgészségCard elfogadóhely

AJI KÁRTYA ELFOGADÓHELY

ÁLLANDÓ KEDVEZMÉNYEINK

KÜLDJ SZOFI TERMÉKFOTÓT

Szofi Babacipő: Egyedi babacipő - Vélemények

Számunkra fontos, hogy vásárlóink mit gondolnak termékeinkről. Mondd el nekünk és a többi vásárlónak, hogy milyen tapasztalatokat szereztél termékeinkkel kapcsolatban. Ha elküldöd véleményedet, és mellékelsz egy fotót is gyermekedről Szofi cipőjében, akkor megajándékozunk egy egyszeri 10%-os kedvezménykuponnal, melyet a következő vásárlásodkor tudsz beváltani webáruházunkban nem akciós termékekre. A kupon más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze.

VÁSÁROLJ TÖBB TERMÉKET

Akciók - Vásárolj több terméket

Mennyiségi kedvezményeink 5 vagy több, saját gyártású termék vásárlása esetén érvényesek, és automatikusan kerülnek levonásra. Érdemes másokkal összefognod, hogy közösen rendeljetek, és máris kedvezőbben tudjátok megvásárolni termékeinket. Ezt a lehetőséget elsősorban bölcsődei, családi napközis és ovis csoportok részére találtuk ki, de bárki igénybe veheti. Csoportos megrendelőlapunk letöltésével egyszerűen beküldheted a csoportos rendelésedet. >>Csoportos megrendelőlap letöltése

VÁSÁROLJ 5-10 TERMÉKET

VÁSÁROLJ 10+ TERMÉKET

Állandó nyerési lehetőség

Minden, 3.000 Ft feletti vásárlásoddal nyerhetsz! A kapott számla sorszámát regisztráld a Köszönöm ABC oldalon, és részt veszel a következő hónap első hétfőjén tartott sorsoláson, ahol értékes ajándékcsomagokat nyerhetsz. További részletek itt: www.koszonomabc.hu/program.

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

Nem csak azért érdemes feliratkozni hírlevelünkre, mert értesülsz az újdonságainkról, akcióinkról és nyereményjátékainkról, hanem azért is, mert a feliratkozásért cserébe 5% kedvezményt adunk az első vásárlásodból. Az oldal alján található linken tudsz feliratkozni. 

 

IKRES KEDVEZMÉNY

Akciók - Ikres Anyukák kedvezménye

Tudjuk, hogy az ikres Anyukáknak nehézséget okozhat, hogy mindenből egyből kettőt kell venniük. Ezért találtuk ki az Ikres Anyukák kedvezményét, ami azt jelenti, hogy ha az ikreidnek egyforma típusú, saját márkás Szofi terméket vásárolsz, akkor 10% kedvezményt adunk a vásárlásod végösszegéből. Ha szeretnél élni a lehetőséggel, és megtudni a részleteket, akkor személyre szóló kedvezményes kódodért lépj velünk kapcsolatba.