Jótettek

Kedves Látogató, kedves Vásárló,

2017. január 1-jén úgy döntöttünk, hogy innentől kezdve minden egyes eladott babacipő után 20 Ft-ot félreteszünk két, gyermekekkel foglalkozó alapítvány számára. Amikor elküldöd a rendelésedet, akkor Te döntheted el, hogy a Te vásárlásod utáni összeget melyik alapítványnak utaljuk át az év végén, egy összegben, az összes többi 20 Ft-tal együtt. A két alapítvány közül a fizetéskor tudsz választani.

A döntés előtt szeretnél többet megtudni az általunk támogatott alapítványokról? 

Magyar Gyermekmentő Alapítvány

Jótettek - Magyar Gyermekmentő AlapítványAz Alapítvány a korszerű gyermek-mentőellátás hazai elterjesztésén fáradozik. Az Országos Mentőszolgálattal (OMSZ) szoros együttműködésben Gyermek Mentőorvosi Kocsikat (Gyermek MOK) üzemeltetnek. Ők indították útjára az ország első Gyermek Mentőorvosi Kocsiját 2005-ben. Több korszerű mentési eszközt, műszer használatát, eljárást vezettek be Magyarországon. Az Alapítványt gyermek-intenzíves szakorvosok és szakápolók hívták életre és működtetik mindennapi gyógyító munkájuk mellett.
További információ: mgya.org

 

Daganatos.hu Alapítvány

Jótettek - Daganatos.hu AlapítványAz Alapítvány 2005-ben jött létre azzal a céllal, hogy részt vegyen a gyermekek daganatos, leukémiás betegségének kialakulása elleni küzdelemben. A befolyó támogatásokat a korai diagnosztizálásra, prevencióra, a kezelések pontosabb nyomon követésére és a kórházak korszerűsítésére fordítják. A Heim Pál Gyermekkórház központi laboratóriuma, a SOTE II. sz. Klinika genetikai laboratóriuma és az Országos onkológiai intézet is egyedülálló tudományos munkát folytathat az Alapítvány támogatásával, hisz a daganatos és leukémiás megbetegedés minden esetben versenyfutás az idővel.
További információ: daganatos.hu

Köszönjük, hogy vásárlásoddal velünk együtt Te is támogatod a beteg gyermekekért dolgozó alapítványokat!