Üdvözlünk Téged, kedves Kismama

Az első babacipő…

Minden bizonnyal csodálatos időszakában vagy az életednek. A babavárás és a kis Földlakó megérkezése a legnagyobb csoda az életünkben. Ugyanakkor sok-sok újdonsággal, rengeteg információval is találkozhatsz Kismamaként, például azzal kapcsolatban, hogy mikor vedd meg az első babacipőt gyermekednek, és milyen legyen. Ebben próbálunk meg segíteni Neked blogbejegyzésünkkel, amelyben sorra vettük, hogy a babának melyik időszakban milyen típusú cipőcskére van szüksége. 

A jó babacipő…

Dr. Szabó Miklós Károly, gyermekortopéd orvosAmikor majd nő a Babád, akkor megtapasztalod, hogy sokféle vélemény kering arról, hogy milyen a JÓ babacipő. Mivel számunkra is fontos, hogy a lehető legjobbat adjuk a Babádnak, ezért megkérdeztük a leghitelesebb szakértőket, köztük dr. Szabó Miklós Károlyt, a budapesti Heim Pál Gyermekkórház ortopéd orvosát, aki a legnagyobb hazai szaktekintélynek számít a témában. Ebben a blogbejegyzésben elmondják Neked, hogy mivel teszel jót a Babádnak és mivel nem. 

 

Méretválasztás

Cipőméret kiválasztása - láb leméréseValószínűleg Te is most szembesülsz először azzal, hogy a megfelelő méret kiválasztásához le kell mérned a Babád lábát. Ebben a bejegyzésben leírjuk, hogyan csináld. A Szofi Babacipő termékek már újszülött kortól hordhatók. 

 

 

Kérdezz bátran

Reméljük, hogy anyagainkból sok kérdésedre választ kapsz. Ha mégis marad olyan kérdés, amire nem adtunk választ, vagy amivel kapcsolatban bizonytalan van, lépj velünk kapcsolatba bátran, szívesen segítünk. Ha szeretnéd megtudni, kik vagyunk mi, akkor látogass el a Rólunk oldalra is.