Szofi Moc Style puhatalpú babamokaszin

egy kicsit a Moc Style életérzésről...

A STÍLUS, AMIT CSAK IMÁDNI LEHET

A Szofi Moc Style babamokaszin családot elsősorban a legeslegkisebbeknek találtuk ki. A mokaszin család legkisebb tagja, a Szofi Newborn Moc már újszülött kortól viselhető. Viszont tudjuk, hogy ha egyszer valaki beleszeret a stílusába, akkor nehéz abbahagyni… 🙂 Ezért nem csak 0-6 hóig készítjük, hanem terveztünk 6-12 hóig (Mini Moc), 12-18 hóig (Midi Moc), 18-24 hóig (Big Moc), sőt még 24-36 hóig (Extra Moc) hordható méreteket is.

A legkisebbek apró lábait díszítheti kocsicipőként vagy benti cipőcskeként, még a nagyobbak akár tipeghetnek és játszhatnak is benne. Talpuk ugyanolyan finom puha, mint a klasszikus Szofi babacipőké, és egyéb kedvező tulajdonságai is megegyeznek.

 

MEGNÉZEM A BABAMOKASZINOKAT A WEBÁRUHÁZBAN

Tipp

Tipp

Mokaszinok kedvező áron textilbőrből

Babamokaszinjainkat nemcsak valódi bőrből készítjük, hanem a kedvező árú textilbőr anyagokból is. Ezeknek a felső része készül textilbőrből, a talpuk ugyanúgy valódi bőr, a lehető legnagyobb kényelem és biztonság érdekében.

NÉZD MEG, MILYEN SZÉP TEXTILBŐR SZÍNEKBŐL ÁLLÍTHATSZ ÖSSZE MOKASZINT

Tipp

Tipp

Diszítsd szép mintákkal és feliratokkal a mokaszinokat

Nemcsak a klasszikus babacipőkre, hanem babamokaszinjainkra is kérhetsz hímzett mintát és feliratot. Mintakatalógusunkban rengeteg mintából válogathatsz, az egyedi felirat pedig lehet gyermeked neve vagy beceneve.

NÉZD MEG A VÁLASZTHATÓ MINTÁKAT