[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]A [/drop_cap] Szofi Moc Style babamokaszin családot elsősorban a legeslegkisebbeknek találtuk ki. A mokaszin család legkisebb tagja, a Szofi Newborn Moc már újszülött kortól viselhető. Viszont tudjuk, hogy ha egyszer valaki beleszeret a stílusába, akkor nehéz abbahagyni… 🙂 Ezért nem csak 0-6 hóig készítjük, hanem terveztünk 6-12 hóig (Mini Moc), 12-18 hóig (Midi Moc), 18-24 hóig (Big Moc), sőt még 24-36 hóig (Extra Moc) hordható méreteket is.

Masnis puhatalpú babamokaszinA legkisebbek apró lábait díszítheti kocsicipőként vagy benti cipőcskeként, még a nagyobbak akár tipeghetnek és játszhatnak is benne. Talpuk ugyanolyan finom, mint a klasszikus Szofi babacipőké, és egyéb kedvező tulajdonságai is megegyeznek azokéval, melyekről bővebben ITT olvashatsz. 

 

Babamokaszinok kétféle anyagból

 

[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]K[/drop_cap]étféle anyagból is készítünk babamokaszinokat: ha Szofi Moc Style babamokaszint szeretnél, akkor a textilbőr és a valódi bőr között választhatsz. Ez egyben kétféle árfekvést is jelent. Ma már a textilbőrök is majdnem azonos minőséget képviselnek, mint a valódi bőr, ezért alkalmassá váltak arra, hogy babacipőket készítsünk belőlük, és egy még kedvezőbb árfekvést is kínáljunk. Ráadásul a textilbőr felületen olyan anyagminták is megvalósíthatók, amelyek valódi bőrből nem állíthatók elő, például terepszínű vagy zebra mintás anyagokat is felhasználhatunk. A tiszta valódi bőrből készülő, prémium verzióhoz pedig kiváló minőségű, puha marhabőrt használunk fel, változatos színekben. Folyamatosan bővülő színválasztékunkat megtalálod a Mintakatalógusunkban.

 

[tdivider style=”fa-stop” color=”#222222″]

 

A Szofi Moc Style babamokaszinok típusai

 

[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]A[/drop_cap]hogy tőlünk megszokhattátok, a babamokaszinjainkat is Magatok állíthatjátok össze, a színektől kezdve a díszítésen át a hímzéses lehetőségekig. Összeállíthatjátok egy vagy két színből, választhatok rá klasszikus rojtos díszt, bojtot vagy kötőt, sőt kislányoknak még masnit is, valamint mintát és névhímzést is. Tudjátok: a lehetőségeknek csak a fantáziátok szab határt! 🙂 

 

Az alapmodell

Puhatalpú babamokaszin[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]A[/drop_cap]z alapmodell csak abban különbözik a Szofi Classic babacipőinktől, hogy hátul rojtos a gumipántja. 
Ha előnyben részesíted a jobban díszített cipőcskét, akkor válaszd ezt a típust a klasszikus Szofi Classic babacipő helyett. A színeit ugyanúgy Te választhatod ki, és mintával és névvel is ugyanúgy tudod dekorálni, mint a klasszikus babacipőinket. Uniszex fazon, a megfelelő színkombinációban lehet kislányos vagy kisfiús is.

 

A rojtos

Rojtos puhatalpú babamokaszin[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]A[/drop_cap] klasszikus, rojtos babamokaszin Szofi Moc Style változata, egy kicsit módosítva, egy kicsit egyedivé formálva. Elöl-hátul rojtos dekorációs csíkok díszítik, melyek lehetnek ugyanolyan vagy más színűek is, mint a mokaszin alapszíne. A nevet az elöl található dekorációs csík tetejére hímezzük, ha pedig mintát is választasz rá, akkor kicsit rövidebbre hagyjuk a rojtokat elöl, hogy a minta is jól látszódjon. Uniszex fazon, a színeitől függően lehet kislányos vagy kisfiús is.

 

A bojtos

Bojtos puhatalpú babamokaszin[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]E[/drop_cap]zt a bojtos fazont elsősorban kisfiúknak ajánljuk, de természetesen kislányos színekből is el tudjuk készíteni.  A bojtot tudjuk rövidebbre vagy hosszabbra hagyni, és más színből is kérhető, mint a dekorációk színe, például a mokaszin alapszínéből. Ha a bojtos fazont választod, és kérsz rá mintát és névhímzést is, akkor ezeket a cipőcske orrára tudjuk ráhímezni.

 

A kötős

Kötős puhatalpú babamokaszin[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]E[/drop_cap]zt a kötős fazont is el tudjuk készíteni kislányos és kisfiús színekből is. A babamokaszin színeit ennél a modellnél is Te választod ki, sőt a kötő színét külön is megváltoztathatod, csak jelezd nekünk külön, ha ilyen kérésed van. A kötős fazon esetében a minta- és a névhímzés is az orr-részre kerül.

 

A masnis

Masnis puhatalpú babamokaszin[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]E[/drop_cap]z a masnis modell egyértelműen a kislányoké. Alapvetően egy masnival készítjük, de ha külön jelzed, hogy dupla masnit kérsz, akkor azt is kivitelezzük. Készülhet egy színből vagy két színből is, és az orr-részét díszítheti minta és/vagy név is.

 

Szofi Moc Style babamokaszin méretek

 

[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]A[/drop_cap]hogy már említettük, a babamokaszinjainkat öt különböző méretben készítjük, gondolva a legkisebbekre és a picit nagyobbakra is.

 

[table id=3 responsive=flip responsive_breakpoint=phone /]

[tdivider style=”fa-stop” color=”#222222″]