Szofi Hot Summer puhatalpú szandál

egy kicsit a lábikók izzadásáról...

Szellőzés a meleg nyárban

Amikor a baba lába hajlamosabb az izzadásra, vagy amikor meleg nyár van, akkor érdemes a kislányos vagy kisfiús szandál fazonunkat választani, amelyet praktikus szellőzőkkel láttunk el, hogy minél jobban csökkentsék a lábak izzadását, még a legnagyobb melegben is. Akkor is ajánljuk ezt a fazont, ha magas gyermeked lábfeje, mert a gumipánton kívül tépőzárral is elláttuk, így még könnyebb feladni

Méretek: 17-26 (S-XXL)

KÜLÖN FAZON KISLÁNYOKNAK ÉS KISFIÚKNAK


KISLÁNY SZANDÁL

Szofi Hot Summer puhatalpú kislány szandál részei

KISFIÚ SZANDÁL


Tipp

Tipp

Kitűnő választás magas lábfejre - akár egész évben

Azok a szülők, akiknek a babája magas lábfejű, előszeretettel választják a szandál fazont, mert nagyon könnyedén fel tudják adni a duci lábikóra is, és használat közben sem szorítja a bokát. Nem csak nyáron, de egész évben kellemes viselet lehet, mert hűvösebb időben lehet hordani zoknival vagy harisnyával, melegben pedig a nélkül.

Tipp

Tipp

Fiú szandál fazon kislányoknak

Több anyuka választotta már inkább a fiús szandál fazont kislányának. Míg a lányos fazon kimondottan csajos viselet, addig a fiús uniszex, és inkább csak a színek kombinációja teszi kisfiússá vagy kislányossá. Ha Neked is jobban tetszik a fiús fazon, és azt választanád kislányodnak, akkor írj nekünk vagy hívj minket, és megvalósítjuk az elképzeléseidet. :)

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT