Szofi Hot Summer puhatalpú szandál

Puhatalpú kislány szandál - Állítsd össze Magad[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]B[/drop_cap]abacipő családunk újabb terméke a babacipőinkhez hasonlóan puha, kellemes tapintású bőrből készülő, kiváló szellőzésű puhatalpú szandál, kislányos és kisfiús változatban. Talpa ugyanolyan puha, mint babacipőinké: a három talpréteg biztosítja a kellő védelmet és kényelmet. Ugyanakkor a nagyobb szellőzőfelület a melegebb késő tavaszi, nyári és kora őszi időszakban még a zárt babacipőkénél is jobb szellőzést biztosít gyermekeink lábainak. A lehető legjobb szellőzés érdekében javasoljuk a szandi zokni vagy harisnya nélküli viselését, de természetesen azok valamelyikével is lehet hordani. A puhatalpú babacipőink és szandáljaink jellemzőiről részletesen olvashatsz ITT.

 

Szofi Hot Summer szandálok méretei

 

[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]Sz[/drop_cap]andáljaink  négy méretben érhetők el, így fél éves kortól három éves korig tudsz gyermeked lábára Szofi szandált adni a melegebb hónapokban. Egy-egy Szofi méret több hagyományos cipőméretet is felölel; ez cipőink rendkívüli rugalmasságának köszönhető. A Szofi puhatalpú szandálok éppen ezért hosszabb ideig hordhatók, mint a hagyományos szandálok.

 

[table id=2 responsive=flip responsive_breakpoint=phone /]

Szofi Hot Summer puhatalpú szandál: végtelen variációs lehetőség

 

[drop_cap color=”#ffffff” background=”#f4136d”]Sz[/drop_cap]andáljainkat nagyon sok lehetőséggel ruháztuk fel, hogy minden Anyuka kedvére alakíthassa gyermeke nyári lábbelijét is. Azon túl, hogy a színeket ugyanúgy megválaszthatjátok, mint Classic babacipőinknél, és kérhettek rájuk minta- és névhímzést is, még díszíthetitek különböző lyukasztásokkal (csillagok, háromszögek, szívecskék, félkörívek) is, sőt a lyukasztások alá kérhettek különböző színű betéteket is. És mindezeket természetesen kombinálhatjátok is egymással. Az eredmény végtelen lehetőség és egy vagány és egyedi szandi, amilyen csak Nektek lesz a környéken! 🙂 

 

Világosbarna puhatalpú kislány szandál

Sötétbarna-napsárga puhatalpú kisfiú szandá

Szofi Hot Summer puhatalpú kislány szandál részei

 

Szofi Hot Summer puhatalpú szandál részei - kislány

 

Szofi Hot Summer puhatalpú kisfiú szandál részei

 

Szofi Hot Summer puhatalpú kisfiú szandál részei