Barion Pixel

Kényelmes babacipő – Szofi Babacipő

Kényelmes babacipő? Mit jelent ez?

Küldetésünknek tekintjük, hogy termékeinkkel örömet szerezzünk a gyermekeknek, és ez által a szüleiknek is. Boldog baba, boldog mama – tartja a mondás, mi pedig maximálisan egyetértünk vele. 

Boldog baba boldog mama - kényelmes babacipő

A gyermekek pedig akkor boldogok, ha jól érzik magukat a bőrükben. Ehhez egy kényelmes babacipő nagymértékben hozzá tud járulni. Mi, a Szofi Babacipő megálmodói, úgy terveztük meg a puhatalpú babacipőket, hogy azok a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák a kicsiknek és a kicsit nagyobbacskáknak is.

Puha, rugalmas talp

A puha, rugalmas talp biztosítja, hogy a cipő megfelelően hajlékony legyen, így mindegy, hogy gyermekünk játszik, totyog vagy éppen szalad, az általunk készített, kényelmes babacipő semmilyen tevékenységben sem akadályozza gyermekeinket, és minden helyzetben kényelmes viselet lesz számukra. 

[button text=”Az én örökmozgómnak is fontos a kényelem” url=”https://szofibabacipo.hu/shop” background_color=”#f4136d” text_color=”#ffffff” style=”lt_flat” size=”default” icon=”fa-cart-plus” open_new_window=”true” rounded=”true”]

Háromrégetű talp

A cipőcskék talpát háromrétegűre terveztük: a külső talprész hasított bőrből készül, amely a biztonságot szolgálja. A másik két réteg elsődleges feladata viszont a kényelem biztosítása. A középső réteg pihe-puha szivacsból készül, ami nagyban hozzájárul gyermekeink komfortérzetének növeléséhez. A legbelső talpréteget sima felületű bőrből készítjük. Azon túl, hogy ez segít a kellemetlen tünetetekkel járó izzadás megelőzésében, kellemes érzést is nyújt a kicsiknek, és nem irritálja a babalábak finom talpbőrét.

[button text=”Szeretnék egy ilyet a gyermekem puha talpacskáira” url=”https://szofibabacipo.hu/shop” background_color=”#f4136d” text_color=”#ffffff” style=”lt_flat” size=”default” icon=”fa-cart-plus” open_new_window=”true” rounded=”true”]

Rugalmas gumipánt

A gumipántokról már írtuk a biztonság kapcsán, azonban nem ez az egyetlen funkciójuk. A gumipántoknak köszönhető az is, hogy könnyen fel tudjuk adni a cipőket gyermekünk lábára. Olyannyira könnyű, hogy a nagyobbak már maguk is könnyedén fel tudják venni.

[button text=”Maga is fel tudja venni? Ez szuper, ezt kerestem!” url=”https://szofibabacipo.hu/shop” background_color=”#f4136d” text_color=”#ffffff” style=”lt_flat” size=”default” icon=”fa-cart-plus” open_new_window=”true” rounded=”true”]

Formakövető dizájn

Egy kényelmes babacipő attól is kényelmes, hogy jól illeszkedik a gyermek lábára, követi annak formáját. A Szofi Babacipőt úgy terveztük meg, hogy megfeleljen ennek az elvárásnak, és tökéletesen kövesse a láb formáját. Mivel gyermekkorban a  lábfej még a felnőtt láb arányaihoz képest szélesebb, ezért a gyermekek komfortérzetét növeli, hogy a széles orr-rész igazodik a láb formájához, ugyanakkor kellő teret hagy a lábak szabad mozgásának.

[button text=”Nekem is fontos a gyermekem kényelme” url=”https://szofibabacipo.hu/shop” background_color=”#f4136d” text_color=”#ffffff” style=”lt_flat” size=”default” icon=”fa-cart-plus” open_new_window=”true” rounded=”true”]