Kényelmes babacipő? Mit jelent ez?

Küldetésünknek tekintjük, hogy termékeinkkel örömet szerezzünk a gyermekeknek, és ez által a szüleiknek is. Boldog baba, boldog mama – tartja a mondás, mi pedig maximálisan egyetértünk vele. 

Boldog baba boldog mama - kényelmes babacipő

A gyermekek pedig akkor boldogok, ha jól érzik magukat a bőrükben. Ehhez egy kényelmes babacipő nagymértékben hozzá tud járulni. Mi, a Szofi Babacipő megálmodói, úgy terveztük meg a puhatalpú babacipőket, hogy azok a lehető legnagyobb kényelmet biztosítsák a kicsiknek és a kicsit nagyobbacskáknak is.

Puha, rugalmas talp

A puha, rugalmas talp biztosítja, hogy a cipő megfelelően hajlékony legyen, így mindegy, hogy gyermekünk játszik, totyog vagy éppen szalad, az általunk készített, kényelmes babacipő semmilyen tevékenységben sem akadályozza gyermekeinket, és minden helyzetben kényelmes viselet lesz számukra. 

Háromrégetű talp

A cipőcskék talpát háromrétegűre terveztük: a külső talprész hasított bőrből készül, amely a biztonságot szolgálja. A másik két réteg elsődleges feladata viszont a kényelem biztosítása. A középső réteg pihe-puha szivacsból készül, ami nagyban hozzájárul gyermekeink komfortérzetének növeléséhez. A legbelső talpréteget sima felületű bőrből készítjük. Azon túl, hogy ez segít a kellemetlen tünetetekkel járó izzadás megelőzésében, kellemes érzést is nyújt a kicsiknek, és nem irritálja a babalábak finom talpbőrét.

Rugalmas gumipánt

A gumipántokról már írtuk a biztonság kapcsán, azonban nem ez az egyetlen funkciójuk. A gumipántoknak köszönhető az is, hogy könnyen fel tudjuk adni a cipőket gyermekünk lábára. Olyannyira könnyű, hogy a nagyobbak már maguk is könnyedén fel tudják venni.

Formakövető dizájn

Egy kényelmes babacipő attól is kényelmes, hogy jól illeszkedik a gyermek lábára, követi annak formáját. A Szofi Babacipőt úgy terveztük meg, hogy megfeleljen ennek az elvárásnak, és tökéletesen kövesse a láb formáját. Mivel gyermekkorban a  lábfej még a felnőtt láb arányaihoz képest szélesebb, ezért a gyermekek komfortérzetét növeli, hogy a széles orr-rész igazodik a láb formájához, ugyanakkor kellő teret hagy a lábak szabad mozgásának.