Miben vagyunk mások? Mit jelent az, hogy egyedi babacipő?

Puhatalpú babacipőből sok van a piacon. Vannak olcsóbbak és drágábbak, vannak minőségiek és kevésbé jó minőségűek, vannak szépek és kevésbé szépek. De az biztos, hogy olyan, mint a Szofi Egyedi Babacipő nincs még egy. Egyedi termékeink legfőbb megkülönböztető jegye az egyedi dizájn, amit Te és mi közösen alkotunk meg.

Szofi Színek

Tűzoltóautós kék puhatalpú cipő

Összeválogattuk a legdivatosabb színeket (kínálatunk később tovább bővül majd), hogy többféle színből tudj választani, akár kislánynak, akár kisfiúnak szeretnél cipőt. Külön választhatsz színt az egyedi babacipő alapjának, ami magában foglalja az orr-részt és a hátsó részt, valamint a talpat. Ezután választhatsz egy színt a dekorációs csíkoknak és a gumipántoknak. Ha akarod, egyféle színből is állhat a cipő, de tapasztalataink szerint a két szín kombinációja mutatósabb. 🙂 Mi pedig az Általad választott színű bőrökből varrjuk meg gyermeked Szofi cipőjét.

Szofi Minták

Termekek - Egyedi babacipő

Miután kiválasztottad a színeket, mintával is dekorálhatod gyermeked Szofi cipőjét. Választhatsz mintát csak az egyik cipőre vagy mindkettőre. A két cipő mintája lehet egyforma és különböző is. Minden csak a fantáziádon múlik. 🙂  Nem tetszenek az általunk tervezett minták? Tölts fel egy saját mintát vagy fotót, és mi azt hímezzük gyermeked Szofi cipőjére. Csak arra ügyelj, hogy a saját kép/fotó jó minőségű legyen, mert szép hímzést csak jó minőségű képből tudunk készíteni. A kiválasztott mintákat selymes hímzőcérnával hímezzük gyermeked cipőjére, így nem irritálja majd a bőrét.

Szofi Feliratok

Alapszín: világos rózsaszín Dekor: fehér Minta: pandafej Felirat: Zita világos rózsaszínnel

Az egyedi babacipő az egyedi feliratokkal válik végképp egyedivé. Bármilyen szöveget megadhatsz, amit gyermeked cipőjén szeretnél látni. Egy megkötés van: maximum 7 karakter hosszúságú lehet a szöveg. Több ugyanis nem fér rá a kis cipőcskékre. 🙂 Viszont több betűtípus közül is választhatsz. Eldöntheted, hogy csak az egyik cipőn legyen-e felirat vagy mindkettőn. Hogy ugyanaz legyen-e a felirat a két cipőn vagy különböző. Garantáltan nem lesz másnak ilyen cipője a környéken! 🙂  A megadott feliratot a kiválasztott betűtípussal hímezzük rá gyermeked cipőjére, hogy teljesen egyedivé tegyük. Így áll tehát össze egy közösen megalkotott Szofi egyedi babacipő. 🙂

A Szofi egyedi babacipő védjegye az egyedülálló hímzés

Az egyedi – közösen megalkotott – dizájn mellett a Szofi babacipők másik különleges védjegye, hogy – a magyar piacon egyedülálló módon – hímzett mintákkal és feliratokkal készülnek, melyekről további bejegyzéseinkben olvashatsz részletesen.