Barion Pixel

Minőségi babacipő – Szofi Babacipő

Minőségi babacipő? Mit jelent ez?

Családi manufaktúránk az egyediség mellett a minőséget is a zászlajára tűzte. Csak kiváló minőségű termékekhez adjuk a nevünket, szigorú követelményeinkből sosem engedünk. Minőségi szempontjainkat az alapanyagok és a munkatársak tekintetében is érvényesítjük. Célunk, hogy minden egyes Szofi Babacipő minőségi babacipő legyen.

Minőségi alapanyagok

minőségi babacipő

A kiváló minőségű termék a kiváló minőségű alapanyagoknál kezdődik. A Szofi minőségi babacipő kizárólag minőségi bőr alapanyagokból gyártjuk. A bőröket munkatársaink egyesével, nagy gondossággal választják ki, ellenőrizve az osztályozásukat és a vastagságukat is. Csak azokból a bőrökből dolgozunk, melyek szakértőink szerint megfelelnek szigorú minőségi kritériumainknak.

A Szofi babacipőknek nem csak a felső részük, de a talpuk is bőrből készül. A talp külső részéhez hasított bőr anyagot használunk fel, szintén minőségi bevizsgálást követően. A talp hasított bőre a gyermekek biztonságát szolgálja, a belső, finom tapintású, puha bőr bélés pedig hozzájárul a gyermek komfortérzetének növeléséhez. Az igényesen megtervezett hímzéseket minőségi hímzőcérnák felhasználásával hímezzük a cipőkre.

[button link=”https://szofibabacipo.hu/termekkategoria/puhatalpu-cipok” color=”pink” newwindow=”yes”] Termékek megtekintése[/button]

 

Profi szakember gárda

Munkatársainkat is legalább olyan gondosan választjuk ki, mint az alapanyagokat, hiszen hiába a minőségi anyag, ha nem állnak rendelkezésre a megfelelő szaktudású munkatársak, akikre bátran rá lehet bízni a gyártás egyes fázisait. A Szofi termékeket válogatott szakember gárda készíti, a tervezéstől a szabáson át a varrásig. Mindegyikük régóta a cipőiparban tevékenykedik, ismerik szakmájuk minden fortélyát, szaktudásuk garancia a kiváló minőségre.

[button link=”https://szofibabacipo.hu/termekkategoria/puhatalpu-cipok” color=”purple” newwindow=”yes”] Termékek megtekintése[/button]

 

Garancia

Minőségi babacipő - 100% minőségi garancia

Mivel minőségi alapanyagokkal és válogatott szakemberekkel dolgozunk, ezért bátran merünk minden termékünkre fél év garanciát vállalni. A minőségi garancia érvényes minden olyan minőségi hibára, ami nem külső behatásra, továbbá nem a nem rendeltetésszerű használatból fakadóan vagy nem a termék természetes elhasználódásának következtében lépett fel. Garanciális feltételeinkről a Vásárlási infók oldalon olvashatsz bővebben.