Trendi babacipő? Mit jelent ez?

A trendi babacipő szerintünk:

 minőségi alapanyagokból készül, 

 divatos színekből áll,

 különleges dizájn jellemzi,

 igényes dekoráció díszíti,

 kialakítása kényelmes,

 bírja a nagy igénybevételt,

 van benne valami egyedi…

…és mivel mi trendi babacipővel szeretnénk megörvendeztetni babákat és mamákat, ezért a fenti szempontokat egytől egyig figyelembe vettük a Szofi puhatalpú babacipő megtervezésénél. Megosztjuk Veled filozófiánkat a trendiségről. 

Egy trendi babacipő minőségi alapanyagokból készül

minőségi babacipő - trendi babacipő

Lehet nagyon olcsót is találni minden termékből, de hosszabb távon mindig az a kifizetődő, aminek megfelelő az ár-érték aránya. A minőségi alapanyagok tartósabbak, és meggyőződésünk, hogy minőségi cipőt viselni trendi. Mi – többek között ezért is – csakis minőségi alapanyagokból dolgozunk. Ennek köszönhetően a babacipőink igazán bírják a strapát.

Egy trendi babacipő színei divatosak

Sötétkék-piros-fehér puhatalpú cipő - Pasis színek - trendi babacipő

Ha mi magunk adunk magunkra, szeretünk divatosan öltözködni, miért ne öltöztetnénk divatosan gyermekünket is? A divatos öltözködéshez pedig – ami nem merül ki a ruhákban, hanem a cipő is ugyanolyan fontos része – divatos színek kellenek. Mi hiszünk abban a mondásban, hogy mutasd a cipődet, és megmondom, ki vagy. 🙂 Éppen ezért csupa divatos színt válogattunk össze a kínálatunkba, és folyamatosan követjük a legújabb színtrendeket. Hamarosan újabb színekkel találkozhatsz majd bővülő színpalettánkon.

Egy trendi babacipő dizájnja különleges

Zebrás fehér puhatalpú cipő - trendi babacipő

 

Szerintünk az egyedi dizájn trendi. A Szofi trendi babacipő tervezése során azt a szempontot is szem előtt tartottuk, hogy legyenek egyedi dizájn-jellemzői. Olyan jellemzők, melyek alapján egyértelműen meg lehet különböztetni őket más gyártók termékeitől. A magyar piacon fellelhető babacipők között egyedül a Szofi cipőn található az úgynevezett fejkarika, ami azon túl, hogy egy szép díszítés és a színekben még több variációra ad lehetőséget, az egyedi névhímzések helyéül is szolgál. Első termékünk a Szofi puhatalpú babacipő, de még számos trendi ötlet van a tarsolyunkban, érdemes minket követni, mert folyamatosan újdonságokkal készülünk meglepni a babákat és mamákat. 🙂

Egy trendi babacipő díszítése igényes

Rózsaszín csillagos fehér puhatalpú cipő

Szerintünk a letisztult formák, diszkrét, ugyanakkor mutatós dekorációk trendik. A piacon abban is egyedállók vagyunk, hogy hímzett mintákat és egyedi feliratokat kínálunk a babacipőkre. Széles választékunkban találhatók minták több gyermek-korosztály igényeinek, érdeklődésének megfelelően, a legkisebbektől a nagyobbacskákig. A minták különleges hímzőcérnával kerülnek a cipőkre, így nem irritálják a baba bőrét.  Ráadásul a hímzett mintákat nem tudja a kisgyermek leszedni, letépni a cipőről.

Egy trendi babacipő kényelmes

Azt gondoljuk, hogy a kényelem is trendi, ami viszont nem mehet az esztétika rovására. Ezért úgy alkottuk meg babacipőinket, hogy egyszerre szépek és kényelmesek is legyenek. Gyermekünk kényelmét szolgálja a puha, rugalmas talp, a rugalmas gumipánt és a finom, puha bőr talpbélés egyaránt. 

Egy trendi babacipőben van valami egyedi

Szofi Hot Summer puhatalpú kislány szandál - Állítsd össze Magad

 

Kétség nem fér hozzá, hogy manapság az egyediség trendi. Webáruházunkban Te tervezheted meg babád egyedi cipőjét: Te választod ki a színeket, Te választasz rá mintát és Te határozod meg, hogy milyen felirat legyen a kiscipőn. Így garantáltan egyedi cipő lesz, amit közösen létrehozunk.