×

/

Babám Első Névre Szóló Kocsicipője – My First Personalized Baby Shoes

2.990 Ft-tól

A Kismama Kuponfüzetben található kuponkódot fizetéskor, a Kuponkód mezőben tudod felhasználni (a kuponkódot ne a Kosár, hanem a Fizetés oldalon add meg). A kedvezmény automatikusan levonódik, és elérhetővé válik az ingyenes szállítás (postai úton) is. A kedvezmény csak a cipőcskére vonatkozik, a kiegészítőkre (pl. szütyő) nem. 

Az első pillanattól fogva fontos, hogy megfelelő védelemben részesítsük a babák apró lábait: télen fontos kellően melegen tartani őket, nyáron pedig biztosítani kell a megfelelő szellőzést. A Szofi “Babám Első Névre Szóló Kocsicipője” mindkét követelménynek megfelel: meleg időben zokni nélkül húzhatjuk babánk lábára, hideg időben vastag zoknival feladva képes kellően melegen tartani a lábakat. Külseje pihe-puha bébiplüss anyagból, vékony, jól szellőző belső bélése pedig kellemes tapintású, 100%-os pamutanyagból készül. Rugalmas anyagának köszönhetően a kisebb és a nagyobb méretű újszülött lábra egyaránt illeszkedik. Teljes mértékben textilanyagból készülő termék, így mosógépben mosható. A termék színárnyalatai – az aktuális készletnek megfelelően – némileg eltérhetnek a képen látottaktól.

Mérete: 16 (bth: 10,5 cm). 

Az ár tartalmazza a névhímzést, illetve születési dátum hímzést, melyek a cipőcske szárára kerülnek. Ha csak nevet adsz meg, dátumot nem, akkor mindkét cipőcskére a név kerül majd.

Információkat a fizetéssel, szállítással, ingyenes szállítással és a várható szállítási idővel kapcsolatban ITT találsz.

 • Válaszd ki, hogy milyen színben kéred a kocsicipőt.

  Itt tudod megadni a maximum 7 karakter hosszú nevet. A nevet selymes hímzőcérnával hímezzük a cipőre. Az ár tartalmazza a névhímzést.

  Ha az egyik cipőre a név helyett a születési dátumot szeretnéd hímeztetni, akkor itt tudod megadni a kívánt dátumot. A dátumot év.hónap.nap formátumban hímezzük a cipőre. Az ár tartalmazza a dátumhímzést.

 • A cipőhöz praktikus, állítható nyílású tároló szütyőt is kérhetsz, amit később más célra is tudsz használni: kislányoknak rózsaszín aprópöttyös, kisfiúknak világoskék aprókockás mintával. Itt tudod kiválasztani, milyen színben kéred, és kérsz-e rá névhímzést (a névhímzés opció csak azután jelenik meg, ha választottál színt).

  Cipőtartó szütyő

  Szütyőink már további anyagokból is kérhetők, akár hímzett mintával és névhímzéssel együtt. Ha más mintával, egyedi elképzelések alapján szeretnéd, akkor ITT tudod megrendelni.

  • 490 Ft
  • 490 Ft

  Ha nem kérsz névhímzést a szütyőre, akkor ezt a mezőt hagyd üresen.

  • 350 Ft
 • Sürgős rendelés esetén rendelésedet előre vesszük, és soron kívül elkészítjük. Ha egy munkanapon 16.00 óra előtt leadod a rendelésedet, akkor a 4 munkanapon belül megkapod a csomagodat. Ha hétvégén, ünnepnapon vagy munkanapon 16.00 óra után adod le a rendelést, akkor 5 munkanapon belül kapod meg a csomagodat. Vedd figyelembe, hogy egyedi tervezést igénylő minták esetében nem tudunk határidős szállítást vállalni.

  Fizetéskor, a szállítási módok közül az alábbiakat tudod kiválasztani:

  • Sürgős rendelés házhoz szállítással, előre fizetéssel. Ha előre fizetésként banki átutalást választasz, akkor, kérjük, hogy egyből indítsd is el az átutalást, mert ha csak később érkezik meg az utalás, akkor a rendelési határidő automatikusan meghosszabbodik. 
  • Sürgős rendelés házhoz szállítással, utánvéttel.
  • Személyes átvétel séi (Szombathely melletti) telephelyünkön - ebben az esetben a Megjegyzés rovatban mindenképpen jelezd, ha sürgős a rendelésed, különben normál menetben készítjük el. 

  Az általános szállítási határidős feltételeinket ITT találod.

Érdekelhetnek még…