Babám Első Névre Szóló Kocsicipője – My First Personalized Baby Shoes

2.990 Ft-tól Áfával

A Kismama Kuponfüzetben található kuponkódot fizetéskor, a Kuponkód mezőben tudod felhasználni (a kuponkódot ne a Kosár, hanem a Fizetés oldalon add meg). A kedvezmény automatikusan levonódik, és elérhetővé válik az ingyenes szállítás (postai úton) is. A kedvezmény csak a cipőcskére vonatkozik, a kiegészítőkre (pl. szütyő) nem. 

Az első pillanattól fogva fontos, hogy megfelelő védelemben részesítsük a babák apró lábait: télen fontos kellően melegen tartani őket, nyáron pedig biztosítani kell a megfelelő szellőzést. A Szofi “Babám Első Névre Szóló Kocsicipője” mindkét követelménynek megfelel: meleg időben zokni nélkül húzhatjuk babánk lábára, hideg időben vastag zoknival feladva képes kellően melegen tartani a lábakat. Külseje pihe-puha bébiplüss anyagból, vékony, jól szellőző belső bélése pedig kellemes tapintású, 100%-os pamutanyagból készül. Rugalmas anyagának köszönhetően a kisebb és a nagyobb méretű újszülött lábra egyaránt illeszkedik. Teljes mértékben textilanyagból készülő termék, így mosógépben mosható. A termék színárnyalatai – az aktuális készletnek megfelelően – némileg eltérhetnek a képen látottaktól.

Mérete: 16 (bth: 10,5 cm). 

Az ár tartalmazza a névhímzést, illetve születési dátum hímzést, melyek a cipőcske szárára kerülnek. Ha csak nevet adsz meg, dátumot nem, akkor mindkét cipőcskére a név kerül majd.

Információkat a fizetéssel, szállítással, ingyenes szállítással és a várható szállítási idővel kapcsolatban ITT találsz.

Termék várható átadása a szállítócégnek: N/A
 • Válaszd ki, hogy milyen színben kéred a kocsicipőt.

  Itt tudod megadni a maximum 7 karakter hosszú nevet. A nevet selymes hímzőcérnával hímezzük a cipőre. Az ár tartalmazza a névhímzést.

  Ha az egyik cipőre a név helyett a születési dátumot szeretnéd hímeztetni, akkor itt tudod megadni a kívánt dátumot. A dátumot év.hónap.nap formátumban hímezzük a cipőre. Az ár tartalmazza a dátumhímzést.

 • SÜRGŐS A RENDELÉSED? KATT IDE >>

  Sürgős rendelésHasználj ki minden pillanatot! Ehhez a termékhez választhatsz sürgős rendelés extra opciót!

  Szeretnéd a lehető leghamarabb kézhez kapni a terméket? Rendeléskor a szállítási módok közül válassz sürgős rendelés extra opciót - ekkor előrevesszük a rendelésedet, és már repítjük is Hozzád, így akár már 5 munkanapon belül Nálad lehet!*

  A Kosár vagy a Fizetés oldalon az alábbi lehetőségek közül választhatsz: 

   EXTRA OPCIÓ: SÜRGŐS (AKÁR 5 MUNKANAPOS) HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, ELŐRE FIZETÉSSEL

   EXTRA OPCIÓ: SÜRGŐS (AKÁR 5 MUNKANAPOS) HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL 

  *Ha péntek 00.00 óra és hétfő 20.00 óra között leadod a sürgős rendelésedet, akkor 5 munkanapon belül megkapod a csomagodat. A hétfőn 20.00 óra és csütörtökön 24.00 óra között leadott sürgős rendeléseket legkésőbb a rendelést követő hét péntekig, tehát max. 6-8 munkanapon belül teljesítjük. További infók az ÁSZF-ben.

Alapméretek:
XS-es méret: 10 cm – EU: 15-16
S-es méret: 11,2 cm – EU: 17-18
M-es méret: 12,4 cm – EU: 19-20
L-es méret: 13,8 cm – EU: 21-22
XL-es méret: 15 cm – EU: 23-24
XXL-es méret: 16,2 cm – EU: 25-26
3XL-es méret: 17,4 cm – EU: 27-28
4XL-es méret: 18,6 cm – EU: 29-30
5XL-es méret: 19,8 cm – EU: 31-32
6XL-es méret: 21 cm – EU: 33-34

Egyedi méretek (két méret közötti fél méretek – felárasak):
XS/S-es méret: 10,5 cm – EU: 16-17
S/M-es méret: 11,8 cm – EU: 18-19
M/L-es méret: 13 cm – EU: 20-21
L/XL-es méret: 14,5 cm – EU: 22-23
XL/XXL-es méret: 15,5 cm – EU: 24-25

A cm-ben megadott méretek minden esetben a belső talphosszt jelölik, azaz a belül, varrástól varrásig mért leghosszabb méretet (nagylábujjtól a sarokig). Ez ideális esetben kb. 0,5 cm-rel nagyobb a gyermek talphosszánál, hogy maradjon hely zokni, harisnya viselésére, illetve a láb kényelmes mozgásához és növekedéséhez. Meleg, nyári időszakban, mikor nem hord a gyermek zoknit, harisnyát, vagy csak vékonyat, elég 3-4 mm-t rászámolni a talphosszára. Télen, amikor több réteg zoknit, vastag harisnyát is ráadsz, akkor pedig érdemes 5-7 mm-t számolni pluszban. Bélelt cipő/csizma esetén ajánlatos egy számmal nagyobbat rendelni, mert itt a belső talphossz – a bélés miatt – némileg kisebb a normál méreteknél.

A termékek kézzel készülnek, így pár mm-es eltérések lehetnek a táblázatban megadottól. Az egyes típusokat az alábbi méretekben gyártjuk:

Kúszó-mászó cipő méretek: XS-L

Puhatalpú cipő méretek: XS-6XL

Puhatalpú mokaszin méretek: XS-XL

Puhatalpú szandál méretek: XS-XL

Puhatalpú csizma méretek: XS-L