DREAMDESIGN EGYEDILEG MEGTERVEZHETŐ CLASSIC PUHATALPÚ BABACIPŐ – RENDELÉSRE

4.990 Ft-tól

 

Az egyedi, akár névre szóló cipőcske saját gyermek részére vagy ajándékként is kiváló babaváró buliba, babalátogatóba, keresztelőre, névnapra, szülinapra, Karácsonyra, Húsvétra vagy csak úgy, szeretetből. Próbáld ki a világon egyedülálló babacipő tervező programunkat, és kreáld meg Magad az álombabacipőt. 🙂

Ajánlás: egész évben benti cipőnek otthonra, bölcsibe vagy oviba; kocsicipőként autóban vagy babakocsiban; ajándéknak mintával/névvel/dátummal hímezve babaváró bulibababalátogatóbakeresztelőrenévnapraszülinapraünnepekrevagy csak úgyszeretetből. 

TERV MEGOSZTÁSA

Egyedi URL létrehozása folyamatban...

Termék várható átadása a szállítócégnek: 2019/12/17 - 2019/12/19
 • Ami minden Szofi puhatalpú cipőre jellemző

  Puha, háromrétegű, csúszásmentes talp, amely biztosítja a biztonságos lépegetést

  A puha talp kellően vékony ahhoz, hogy a talp izmai megfelelően erősödjenek, ugyanakkor  kellően vastag ahhoz, hogy védje a talp apró csontocskáit a kemény padló jelentette túl nagyés terheltől és hidegtől

  100% valódi, minőségi bőr alapanyag kívül-belül, tehát csakis természetes anyagokkal érintkezik a láb, így kevesebb az izzadás

  Baba- és környezetbarát ragasztóval ragasztott bélésbőr

  Kényelmes gumipánt a boka körül, aminek segítségével könnyű feladni a lábra, de a babának nem egyszerű levenni, nem esik le a lábáról

  Javasolt felhasználás: járástanulásra, lépegetésre, járásra fejlesztve; lakásban, babakocsiban, autóban, vendégségben, bölcsiben, oviban benti cipőnek

  Ha szeretnél még többet olvasni a Szofi puhatalpú termékekről, akkor ITT találsz további részleteket. 


  Mit kérhetsz Szofi puhatalpútokhoz?

  Kivehető, bundás talpbetétet, a cipő méretéhez igazodva, a hidegebb időszakra, ősztől tavaszig

  Talpápoló keféből és felsőrész tisztító kendőből álló cipőápoló csomagot, hogy cipőcskétek minél tovább ragyogjon és csúszásmentes maradjon

  Cipőtartó szütyőcskét, amiben tárolhatjátok vagy a baba-mama táskába bedobhatjátok a cipőcskét

  Egyedi feliratot, nevet, becenevet, ha szeretnél egy egyedi és örök emlék darabot Magatoknak vagy ajándékba

  Egyedi dátumot, egy csodás nap (pl. születésnap, keresztelő) emlékére, a cipő sarokrészére


  Akik ajánlják a Szofi cipőket

  Dr. Szabó Miklós Károly, gyermekortopéd orvos"Jó szívvel ajánlom a Szofi puhatalpú cipőket minden egészséges lábú babának." 

  Dr. Szabó Miklós Károly

  gyermekortopéd orvos

  Heim Pál Gyermekkórház, Budapest

  Béres Alexandra"Flóra masnis Szofi cipőt kapott, és imádja. Végre egy puhatalpú, ami nem csúszik!"

  Béres Alexandra

  fitness világbajnok

  ...és néhányan azok közül, akik Szofi cipőt választottak

  Béres Alexandra, fitness világbajnok

  Péter Szabó Szilvia, énekesnő

  Komonyi Zsuzsi, televíziós műsorvezető

  Kisteleki Hanna, Európa-bajnok vízilabdázó

  Ifj. Bódi Guszti, zenész

 • A tervezőfelület bal oldalán találhatók a választható lehetőségek: cipő alapszíne, cipő dekorszíne, választható minták, textilbőr alapszínek, textilbőr dekorszínek. Az egyes lehetőségekre kattintva megnyílik a választék, azon belül az egyes lehetőségekre kattintva tudod az elemeket a tervezőfelületre helyezni.

  1. Először a cipő alapszínét válaszd ki. Ez lehet valódi bőr (Cipő alapszíne menü) vagy textilbőr (Textilbőr alapszínek). Ezt kötelező választani.

  2. Ezután válassz dekorszínt a cipőre. Ez szintén lehet valódi bőr (Cipő dekorszíne) vagy textilbőr (Textilbőr dekorszínek). A valódi bőrhöz is választhatsz textilbőr dekort. Ha nem választasz semmit, a pántok helyén fehér felület marad, így mi fehér dekort fogunk varrni a cipőre.

  3. Ha szeretnél mintát a cipőre, akkor válaszd ki a kért mintát az albumokba rendezett minták közül. Miután a tervezőfelületre került a minta, bal egérgombbal a mintára kattintva, egyszerű húzással igazítsd be a cipőre, ahová szeretnéd. Nem kell pontosan, az majd a mi feladatunk lesz, hogy szépen, pontosan a helyére kerüljön. :) A mintát forgatni is tudod, rákattintva a jobb felső sarkában megjelenő forgatás ikonnal. Ha meggondoltad Magad, és mégsem az adott mintát kéred, akkor rákattintva, a bal alsó sarkában megjelenik a törlés ikon, ezzel távolíthatod el a mintát.

  4. Ha mindkét cipőre szeretnél mintát, akkor a már kiválasztott és egyik cipőre helyezett mintára kattintva, annak a bal felső sarkában megjelenik a duplikálás ikon, amire kattintva létrehozhatsz még egy ugyanolyan mintát, majd a másik cipőre helyezheted. Ha más mintát szeretnél a két cipőre, akkor válaszd ki a másik mintát a bal oldali lehetőségek közül, és azt helyezd a másik cipőre. Ha azt szeretnéd, hogy a két minta, pl. két kis süni, egymás felé nézzen, akkor a megfordítani kívánt mintára kattintva, a minta alatt megjelenő eszköztárból a vízszintes tükrözés ikonjára kattintva, meg tudod fordítani a mintát.

  5. Ha más színben szeretnéd a mintát, akkor a mintára kattintva, az alatta megjelenő esköztárból tudod kiválasztani a kért színt. A program az egész mintát átszínezi, de mi nemcsak egy sziluetett hímzünk a cipőe, hanem az adott színt alapul felhasználva, szépen kidolgozva hímezzük meg a mintát.

  6. Ha feliratot is szeretnél a cipőre, akkor a tervezőfelület bal felső részén található A betűre kattintva, majd a mellette megjelenő mezőbe beírva tudod megjeleníteni a maximum 7 karakter hosszú feliratot a cipőn. Ezzel ugyanazokat a műveleteket tudod végrehajtani, mint a mintával. Kérjük, helyezd a feliratot a pántra. Ha a másik cipő pántjára más feliratot szeretnél, akkor azt ugyanúgy be kell írnod a bal oldalon, mint az előző feliratot. Ha 7 karakternél hosszabb feliratot szeretnél, akkor az első 7 karaktert a cipőn add meg, a többit pedig az Egyedi kérések opciónál. Maximum 9 karakter lehet a felirat, több nem fér a cipőre.

  7. Mi mindent tudsz csinálni a félkész vagy kész tervvel? A tervezőfelület jobb oldalán található ikonok segítségével el tudod menteni (ahhoz, hogy újra elő tudd hívni, fiókot szükséges létrehoznod a webáruházunkban); meg tudod nyitni, majd lementeni Magadnak; a következő ikonnal vissza tudod tölteni a korábbi tervedet, az utolsó ikonnal pedig ki is tudod nyomtatni. A kék megosztás gombbal (a közösségi megosztó ikonok alatt található) meg is tudod osztani a közösségi felületeiden az elkészült dizájnt. :) Ha pedig szeretnéd megrendelni az álombbacipőt, akkor lépj tovább a lejjebb található opciókra.

  A terméktervező csak iránymutatásul szolgál nekünk, hogy lássuk, mit szeretnél. Ne törődj vele, ha a minták nincsenek pontosan a helyükön, nem szimmetrikusak, és az sem baj, ha a feliratot sem illeszted tökéletesen a helyére. Sőt, azzzal se foglalkozz, ha az egyik minta nagyobb, mint a másik. Mi már ennyiből is tudni fogjuk, hogy mit szeretnél. :)  Ami viszont fontos: ha egy mintát mégsem szeretnél, akkor mindenképpen töröld ki a tervről, mert az ára mindaddig hozzáadódik az árhoz, amíg a minta szerepel a terven. Az új elemeket hozzáadva, az ár változását a bal alsó sarokban tudod nyomon követni.

  Ha kész a terv, jöhetnek az opciók, melyek a tervezőfelület alatt helyezkednek el. A kötelező mezőket mindenképpen ki kell töltened, a többi opciót pedig csak akkor szükséges rákattintással megnyitnod, ha szeretnél élni azzal a konkrét egyedi lehetőséggel.

  1. Válaszd ki a kért méretet. Mérettáblázatunk alatt további információkat találsz, amelyek segítenek a döntésben. Ez kötelező mező, e nélkül nem fogsz tudni rendelni.

  2. Ha gyermekednek magas a lábfeje, akkor kérhetsz extra gumitoldást a fejrészbe, ezt a Magas lábfej opciónál tudod kérni.

  3. Ha egy jeles alkalomra vásárolod a cipőt, akkor kérhetsz dátumhímzést a cipőre. Add meg a kért dátumot év.hónap.nap formátumban, majd határozd meg, hogy hová kéred a dátumhímzést, és milyen legyen a színe. Ha az egyik pántra szeretnéd a dátumot, akkor a tervezőfelületen feliratot csak a másik pántra helyezzél. 

  4. Ha télre szeretnél jó meleg, puha, bundás bélést a cipőbe, akkor a Bundás bélés opciónál tudod kiválasztani, hogy milyen béléssel készítsük a cipőt.

  5. Egyedi kérések: itt elengedheted a fantáziádat, és bombázhatsz minket az egyedi ötleteiddel. Nem ígérjük, hogy mindent meg tudunk valósítani, de amit csak lehet, teljesítünk. :)

  6. A cipőcske mellé kiegészítőket is kínálunk kedvezményes áron, ezek közül válaszd ki azokat, amelyeket szeretnél, és a cipőcske mellé csomagoljuk őket.

 • Válaszd ki a kívánt méretet. A mérettáblázatot és a méretválasztáshoz további segítséget lejjebb görgetve találsz.

  • Ft
  • 300 Ft
  • 100 Ft
  • 400 Ft
  • 200 Ft
  • 500 Ft
  • 300 Ft
  • 600 Ft
  • 400 Ft
  • 700 Ft
  • 500 Ft
  • 1000 Ft
  • 1500 Ft
  • 2000 Ft
  • 2500 Ft
 • Gumitoldás a fejrészbeHa gyermeked lábfeje elöl, a lábujjak után enyhén vagy jobban púpos, dundi (egyes területeken torkosnak mondják :) ), akkor kérj a cipő fejrészébe extra gumitoldást, hogy kényelmesen felmenjen a lábára a cipő. Ilyenkor a cipőben található gumipántot is lazábbra hagyjuk, hogy ne vágjon bele a kis lábakba. Világos színű cipőkhöz fehér, sötét színűekhez fekete gumit toldunk a cipőbe. Ahogy a képen is látszik, a toldás diszkrét, esztétikus, sőt még fel is dobja a cipőcskét. :)

  TIPP 1: Ha bizonytalan vagy abban, hogy magas-e a gyermek lábfeje, akkor is kérhetsz nyugodtan extra gumitoldást, mert ha nem is annyira magas a lábfeje, akkor sem fog leesni a lábáról, alkalmazkodni fog ahhoz a cipőcske. 

  TIPP 2: Ha extra magasnak ítéled a baba lábfejét, akkor választhatsz neki a kislány szandálok vagy kisfiú szandálok közül is, ami eleve egy nyitottabb fazon, így könnyebben felmegy a lábára, és kényelmes viselet neki. Kérheted a szandált szellőzők nélkül is, ha zártabb lábbelit szeretnél. A szandál zoknival, harisnyával ugyanúgy egész évben hordható a lakásban, mint a cipő.

  • 300 Ft
 • Moc StyleEzt a terméket rendelheted Moc Style, azaz mokaszin stílusban is. Hogy mit jelent ez? A cipőcske hátsó pántját (gumipánt) a manapság trendi mokaszin stílusnak megfelelően, rojtosan készítjük el. FONTOS: ez az opció csak XL-es méretig választható! Nagyobb mérethez, kérjük, ne válaszd, mert nem tudjuk elkészíteni. 

  • 500 Ft
 • Ezt a terméket kérheted dátumhímzéssel is, például ha keresztelőre vásárolod. Eldöntheted, hogy a dátumot az egyik pántra kéred-e, vagy mindkét pánton a név szerepeljen, és a dátum a sarokrészre vagy a talpba kerüljön. Kérjük, vedd figyelembe, hogy ha a talpba hímezve kéred a dátumot, akkor a talp nem lesz csúszásmentes. Miután megadtad a dátumot, a hímzés színét is kiválaszthatod. Ha nem választasz színt, akkor a cipő színeihez és - ha van, akkor - a névhímzés színéhez igazodó színnel készítjük a dátumhímzést.

  A dátumot év.hónap.nap. formátumban add meg, és így is hímezzük a cipőre.

  • 500 Ft

  Hová kéred a dátumhímzést?

  Ide írd be, hogy milyen színnel szeretnéd kérni a hímzést. A kért színt Mintakatalógusunk VÁLASZTHATÓ HÍMZÉSSZÍNEK albumából tudod kiválasztani, vagy válassz az extra hímzési lehetőségek közül.

  • 300 Ft
  • 500 Ft
  • 200 Ft
  • 200 Ft
 • Hűvös, őszi-téli időszakban az apró lábacskák is jobban fáznak. Ha sokat vagytok kint babakocsival, vagy hideg otthon a lakás, a padló, akkor ebben az időszakban jól jöhet egy meleg, bundás cipőcske. Ha szeretnéd, hogy a normál bőrbélés helyett egy fix (nem kivehető) bundás bélést varrjunk a lábbelibe, akkor jelöld be ezt a mezőt, illetve válaszd ki a bélés típusát. A választáshoz kattints a mintaképre.

  Gyapjútartalom: 15%

  Szín: kellemes, mindenfajta színű cipőhöz jól alkalmazkodó zsemleszín

  TIPP 1: ha bundás bélést kérsz a cipőbe, akkor érdemes a normál méretnél egy egész számmal nagyobbat kérni.

  TIPP 2: ha szeretnél a normál bélésű cipőnél melegebb megoldást, de nem szeretnél fixen bevarrt bélést, akkor válaszd a kedvezményes kiegészítőknél található, kivehető bundás talpbetétet.

  • 990 Ft
  • 1290 Ft
 • Légy teljesen egyedi!

  Minden további egyedi kérésedet itt adhatod meg (csak az itt megadott egyedi kéréseket teljesítjük, és minden kérést külön adj meg), mi pedig igyekszünk minden álmot valóra váltani. :)

  Mondunk néhány ötletet:

  • Gyermek felé néző minta (ha választható a minta, akkor a minta nevét a Minta mezőben kell megadni, itt pedig csak az irányát)
  • Egy nagy minta helyett több apró minta (pl. apró pöttyök, csillagok, szívecskék - a kiválasztott mintát a Mintához be kell írni, ide pedig a minta darabszámát)
  • 7 karakternél hosszabb névhímzés (az első 7 karaktert ebben az esetben is a Névhímzés opcióhoz be kell írni, ide pedig a hosszabb feliratot egyben)
  • Hímzés betűtípusának meghatározása
  • Különböző név vagy minta a bal és a jobb cipőre (az egyik nevet vagy mintát a Névhímzéshez vagy a Mintához kell beírni, ide pedig a másik nevet vagy mintát)
  • Névhímzés különböző színű betűkkel (a nevet a Névhímzés opcióhoz be kell írni, ide pedig a betűkhöz tartozó színeket)
  • Talp színének meghatározása
  • Többféle dátum hímzése a cipő talpára, pl. születési dátum + keresztelő dátuma
  • Plusz minta a cipő oldalára vagy sarkára
  • Bármi ötlet, ami nekünk nem jutott az eszünkbe, mert tudod: a lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt. :)
  • 300 Ft
  • 300 Ft
  • 300 Ft

  Ha olyan mintát szeretnél, ami nem szerepel a Mintakatalógusunkban, akkor azt meg kell tervezünk, erre pedig tervezési díjat számolunk fel. A kért minta fájlját ide tudod feltölteni (jpg, jpeg vagy png formátumban). A minta bonyolultságától függően fenntartjuk a jogot, hogy visszautasítsuk a tervezést, vagy magasabb összeget számoljunk fel érte.

  • (max file size 128 MB) Irányár: 2000 Ft
 • A termék megvásárlásával belénk vetett bizalmadat szeretnénk meghálálni azzal, hogy a praktikus kiegészítőket kedvezményesen kínáljuk Neked a termék mellé. Nézd végig a listát, és kérd a termék mellé, amit hasznosnak ítélsz.

  Fontos figyelmet fordítani a puhatalpú cipő ápolására, hogy minél tovább élvezhessük a szép lábbelit. Ehhez nyújt segítséget az ápoló csomag, ami tartalmaz:

  • egy cipőtisztító kendőt, amit benedvesítve tisztán tarthatod a cipő felsőrészét,
  • egy talpápoló kefét, amit rendszeresen használva bolyhosan tarthatod a talpakat, hogy sokáig csúszásmentesek maradjanak.
  • 490 Ft

  A cipőhöz egy praktikus tároló szütyőt ajánlunk kedvezményes áron. Csak bedobjátok benne a cipőt a táskátokba, és már indulhattok is. Bölcsiben, oviban is alkalmas a cipőcske tárolására, de mást is tarthattok benne, hiszen a nyílás szélessége  - egy zsinórállító segítségével - kényelmesen állítható.

  Méret: kb. 20x28 cm

  Válaszd ki a PAMUTVÁSZON SZÍNEK ÉS MINTÁK galériából, hogy melyikből készüljön a szütyő. Add meg az anyag nevét, ahogyan az anyagkatalógusban szerepel.

  • 990 Ft

  A szütyőt kérheted névvel hímezve is, így garantáltan egyedi darabotok lesz. :) Add meg a max. 7 karakterből álló nevet, amit a szütyőre hímzünk (az anyagtól függően vagy magára az anyagra vagy pedig fehér alapú felvarróként).

  • 200 Ft

  Ide írd be, hogy milyen színnel szeretnéd kérni a hímzést, vagy válassz az extra lehetőségek közül. A kért színt innen tudod kiválasztani: MINTÁKHOZ VÁLASZTHATÓ HÍMZÉSSZÍNEK, vagy válassz az extra hímzési lehetőségek közül.

  Extra hímzési lehetőségek:

  • 300 Ft
  • 200 Ft
  • 200 Ft
  • 500 Ft

  Kivehető bundás talpbetét a cipő méretéhez igazodva (nem vesz le a cipő hosszából). Ha hideg van, beteszed a lábbelibe, ha meleg van, kiveszed. Az egyik fele pihe-puha bundás, a másik fele finom bélésbőr - úgy fordítod, ahogy a gyermeknek kényelmesebb. :)

  • 790 Ft
  • 1590 Ft

  Termékeinket környezetbarát, fehér vagy natúr színű kartondobozban szállítjuk. Ha ajándékba, alkalomra vásárolod a terméket, akkor levesszük a válladról a csomagolás terheit is. Amiatt sem kell aggódnod, hogy megsérül a díszcsomagolás, mert plusz egy külső csomagolással óvjuk.
  A díszcsomagolás mellé választhatsz egyet ajándék kísérőkártyáink közül. :)

  Kattints a kívánt színre! Egyszerre csak egy szín lehet kiválasztva. Újrakattintással meg tudod szüntetni a kijelölést.

  • 990 Ft
  • 990 Ft

  A díszcsomagolás mellé ajándékba adunk egy natúr alapú kísérőkártyát, amire rövid üzenetet írhatsz a megajándékozottnak, és választhatsz egy pecsétet rá az alábbiak közül.

  Kattints a kívánt pecsétre! Egyszerre csak egy lehet kiválasztva. Újrakattintással meg tudod szüntetni a kijelölést, és ki tudsz választani egy másikat.

 • Puhatalpú termék + kúszó-mászó cipő = 5% kedvezmény

  Ha még a lépegetés mellett sokat mászik is a baba, akkor érdemes beszerezni egy kúszó-mászó cipőcskét is a puhatalpú mellé. Ez egy nagyon jól nyúzható kis cipőcske - a lenti linken még többet olvashatsz róla. Ha pedig a puhatalpú mellé még egy kúszó-mászó cipőt is beteszel a kosaradba, akkor 5% kedvezményt adunk, mely a kosárban automatikusan levonódik. (Más akciókkal, kedvezményekkel, kuponokkal együtt nem vehető igénybe, és az akciós termékekre nem vonatkozik.)

  EXTRA TIPP: A két terméknek nem muszáj egyforma méretűnek lennie; a puhatalpú termék lehet egy fél vagy egy számmal nagyobb, mint a kúszó-mászó cipő (nagyobb különbségnél nem adjuk meg a kedvezményt), így hosszabb időszakot le tudtok fedni a szettel. :)

  MEGNÉZEM A KÚSZÓ-MÁSZÓ CIPŐKET

 • Várható szállítási idők:

  Készleten lévő termékek: 1-3 munkanap

  Rendelésre készülő termékek: ált. 8-10 munkanap

  Sürgős rendelések: 5-8 munkanap

  További információk az alábbi linkeken:

  Részletes szállítási díjak és idők

  Részletes szállítási és fizetési feltételek

   

  Választható szállítási módok: házhoz szállítás futárszolgálattal, MOL/COOP/Postapontok, MPL csomagautomaták, személyes átvétel Budapesten és Sében

  Fáma Futárszolgálat

       MPL

   

   

   

  Választható fizetési módok: banki átutalás, bankkártya, hitelkártya, Barion, PayPal, utánvét

     

  PayPal

 • SÜRGŐS A RENDELÉSED? KATT IDE >>

  Sürgős rendelésHasználj ki minden pillanatot! Ehhez a termékhez választhatsz sürgős rendelés extra opciót!

  Szeretnéd a lehető leghamarabb kézhez kapni a terméket? Rendeléskor a szállítási módok közül válassz sürgős rendelés extra opciót - ekkor előrevesszük a rendelésedet, és már repítjük is Hozzád, így akár már 3-4 munkanapon belül Nálad lehet!* A Fizetés oldalon az alábbi lehetőségek közül választhatsz: 

  EXTRA OPCIÓ: SÜRGŐS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS, ELŐRE FIZETÉSSEL

  EXTRA OPCIÓ: SÜRGŐS HÁZHOZ SZÁLLÍTÁS UTÁNVÉTTEL 

  *Sürgős rendelés esetén a leggyorsabb kiszállítás 2 munkanap, a maximálisan garantált kiszállítás 6 munkanap. Egyedi tervezést igénylő mintával ellátott termékre nem tudunk sürgős rendelést felvenni. A látványterv igénylése 1 munkanappal meghosszabbíthatja a szállítási határidőt. További infók az ÁSZF-ben.

Mérettáblázat

Méret EU méret Bth (cm)
XS 15-16 10
XS/S 16-17 10,5
S 17-18 11,2
S/M 18-19 11,8
M 19-20 12,4
M/L 20-21 13
L 21-22 13,8
L/XL 22-23 14,5
XL 23-24 15
XL/XXL 24-25 15,5
XXL 25-26 16,2
3XL 27-28 17,4
4XL 29-30 18,6
5XL 31-32 19,2
6XL 33-34 21

 

Hasznos információk a méretválasztáshoz

A cm-ben megadott méretek minden esetben a belső talphosszt jelölik, azaz a belül, varrástól varrásig mért leghosszabb méretet (nagylábujjtól a sarokig). Ez ideális esetben kb. 0,5 cm-rel nagyobb a gyermek talphosszánál, hogy maradjon hely zokni, harisnya viselésére, illetve a láb kényelmes mozgásához és növekedéséhez. Meleg, nyári időszakban, mikor nem hord a gyermek zoknit, harisnyát, vagy csak vékonyat, elég 3-4 mm-t rászámolni a talphosszára. Télen, amikor több réteg zoknit, vastag harisnyát is ráadsz, akkor pedig érdemes 5-7 mm-t számolni pluszban. Bélelt cipő/csizma esetén ajánlatos egy számmal nagyobbat rendelni, mert itt a belső talphossz - a bélés miatt - némileg kisebb a normál méreteknél.

A termékek kézzel készülnek, így pár mm-es eltérések lehetnek a táblázatban megadottól.

Az egyes puhatalpú termékek az alábbi méretekben rendelhetők:

Babacipő: XS-6XL

Kúszó-mászó cipő: XS-L

Szandál: S-XL

Mokaszin: XS-XL

Csizma: XS-L

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?

Tedd fel kérdésedet az űrlap kitöltésével, és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk a termékkel kapcsolatos kérdésedet. A telefonszámod megadásával jelezheted, ha visszahívást kérsz. 

Termékkérdés űrlap

3 + 11 =

Érdekelhetnek még…