Szofi JUST FOR YOU Ajándékkártya tetszőleges értékben

Határozd meg az értékét

Ajándékozás, csak úgy, szeretetből… 

Szeretnél valaki Számodra kedves személyt meglepni valami egyedivel, de mégis rábíznád a választást? Ajándékozz Neki Szofi JUST FOR YOU Ajándékkártyát, melyet bármely termékünkre vagy több termékre is beválthat fél éven belül. Az ajándékkártyát akár több alkalommal is használhatja az értéke erejéig. Ha pedig magasabb értékben szeretne vásárolni, akkor ki is pótolhatja az összeget. 

Igazán flexibilis ajándékkártyát kínálunk Neked: a JUST FOR YOU képet egyedi képre cserélheted, sőt az ajándékkártya értékét is Te határozod meg, az “Összeg” mezőben. Minimum érték 1.000 Ft, és az összegnek 500 Ft-tal oszthatónak kell lennie. Ráadásul az alábbi lehetőségek közül is választhatsz:

 • Fizetés után egyből az ajándékozottnak küldjük az ajándékkártyát letölthető formában. A küldés időpontját a megfelelő küldési dátum kiválasztásával egy adott napra (pl. születésnap, névnap) tudod időzíteni.
 • Fizetés után Neked küldjük az ajándékkártyát letölthető, nyomtatható formában. Miután kinyomtattad, személyesen át tudod adni az ajándékozottnak.
 • Fizetés után mi nyomtatjuk ki az ajándékkártyát, és megküldjük Neked postai úton, hogy személyesen tudd átadni az ajándékozottnak.

Megjegyzés:

Az ajándékkártya 180 nap után lejár.

Karakterek száma: (0/300)

Küldés emailben a címzettnek Az ajándékkkártyát elküldjük a címzett email címére. Magam nyomtatom ki és adom át az ajándékkártyát Miután fizettél, kinyomtathatod az ajándékkártyát. Postai úton szeretném az ajándékkártyát

Ajándékkártya előnézete

 • Várható szállítási idők:

  Készleten lévő termékek: 1-3 munkanap

  Rendelésre készülő termékek: ált. 8-10 munkanap

  Sürgős rendelések: 5-8 munkanap

  Részletes szállítási díjak és idők

  Részletes szállítási és fizetési feltételek

  Szállítási módok: házhoz szállítás futárszolgálattal, MOL/COOP/Postapontok, MPL csomagautomaták, személyes átvétel Budapesten és Sében

  Fáma Futárszolgálat

       MPL

   

   

   

  Fizetési módok: banki átutalás, bankkártya, Barion, PayPal, utánvét

  Barion   

  PayPal