KEEP ME WARM kivehető, bundás talpbetét

990 Ft2.990 Ft

Ha hűvösebbre fordul az idő, mindenkinek fázhat a lába, ha nincs kellően védve. Így van ez a babáknál és kisgyerekeknél is. Ha nem szeretnél ősztől tavaszig bundás benti cipőt adni gyermekedre, mert igen változékonyak mostanság az évszakok, akkor jó megoldás a kivehető, bundás talpbetét, ami alulról még egy plusz melegítő réteget biztosít a talpacskáknak, a háromrétegű talpon felül. Ha hideg van, hideg a padló, vagy épp babakocsiban, kocsiban utazik a gyermek, akkor beteszed; ha meleg van, kiveszed. 🙂 Egyik fele pihe-puha szőrmés, a másik fele valódi bélésbőr, így úgy fordítod, ahogy a gyermeknek kellemesebb. 🙂 A méret a cipő, szandál vagy mokaszin méretéhez igazodik, nem kell a talpbetét miatt nagyobb cipőt választanod.

Cikkszám: SZB-10026 Kategória: Címkék: ,
Kiürítés
  • Válaszd ki a méretet - a talpbetét méretek a cipőméretekhez igazodnak, azoknál egy kicsit kisebbek, hogy kényelmesen beleférjenek a cipőbe, tehát pl. az S-es cipőhöz az S-es talpbetétet válaszd.

    Opciók törlése

Kérdésed van a termékkel kapcsolatban?

Tedd fel kérdésedet az űrlap kitöltésével, és mi a lehető leghamarabb megválaszoljuk a termékkel kapcsolatos kérdésedet. A telefonszámod megadásával jelezheted, ha visszahívást kérsz. 

Termékkérdés űrlap

11 + 10 =