egészséges

Egészséges gyerekcipő

Az Anyukák fő szempontja a gyerekcipő választásnál, hogy egészséges legyen a cipő. Ha az egészség szempontján túl kényelmes és biztonságos beltéri viseletet is keresel, akár kúszik vagy mászik, akár álldogál vagy szalad gyermeked, akkor a Szofi puhatalpú babacipő jó megoldás. Puha talpában a járás épp olyan, mintha mezítláb lenne gyermekünk. Ez azért előnyös, mert elősegíti a láb megfelelő fejlődését.

Egyedi babacipő - Termékeink - egészséges babacipő - Puhatalpú cipő ápolásaTudj meg többet a témáról posztunkban. Ha az is érdekel, hogy mit jelent az, hogy egy gyerekcipő biztonságos és kényelmes, akkor további posztjainkat is ajánljuk figyelmedbe.

1–50 / 83 találat

   Egy oldalon megjelenő termékek: 1 - 50. Módosítás:
   Egy oldalon megjelenő termékek: 1 - 50. Módosítás:

Kedves Vásárlóink, A 2018. december 17-én reggel 06.00 óráig leadott, egyedi gyártásban készülő megrendeléseket még Karácsony előtt teljesítjük (az ez után leadott rendelések már csak 2019-ben kerülnek teljesítésre). A készleten lévő termékekre 2018. december 18-án reggel 09.00 óráig tudunk Karácsony előtti megrendelést fogadni. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kíván szeretettel a Szofi Csapat. :) Bezárás