Vélemények

hálásak vagyunk...

BÜSZKÉK VAGYUNK VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYÉRE

Rengeteg pozitív visszajelzést és édes babafotót kapunk folyamatosan Tőletek. Ezért (is) imádjuk azt, amit csinálunk: mert ezzel örömet szerzünk Nektek! Köszönjük, hogy 2015 óta bizalmat szavaztok nekünk

RÓLUNK MONDTÁTOK

Büszkék vagyunk vásárlóink véleményére
 • Bobónak kellett egy kis idő, hogy megszokja: valami van a lábán. 1-2 nap alatt hozzászokott, azóta minden nap használjuk, nagyon szeretjük!
 • Végre találtunk olyan cipőt az ikreknek, ami strapabíró, és ők is imádják, mert mindkettőjüknek a bölcsis jele van rajta. Balázs azt üzeni: Nagyon jó lett a papucs, nagyon öjüjök neki!
 • Nagyon tetszik a cipő, alig vártam, hogy felpróbálhassuk Abigél lábára. Nagyon köszönjük!
 • Gyönyörű a Szofi cipő, köszönjük szépen!
 • Apa ráadta egyből a kis cipőt, és nagyon tetszik Olinak! Nagyon szeretjük! Amint jöhet a következő, szólni fogok mindenképpen!
 • Egyszerűen gyönyörű a cipő!
 • Nagyon szuper, imádjuk! Köszönjük szépen!
 • Megérkezett a Szofi cipő, nagyon szuper lett, köszönjük!
 • Köszönjük a Szofi cipőt! Bibkének nagyon tetszik, nézegeti rajta a zsiráfot. Egy picit nagy még neki, de legalább sokáig jó lesz, és a lábujjait is jól tudja mozgatni benne!
 • Lilla nagyon örült a macinak a Szofi cipőjén. Ez a kedvenc állata, ezért is választottuk ezt a cipőjére. Köszönjük szépen, Szofi Babacipő!
 • Köszönjük a Szofi cipőket, nagyon aranyosak! Egy picit nagy még, de jelentkezünk újra, ha kinőttük!
 • Nagyon cuki a cipő! Ákosnak is annyira tetszett, hogy egyből kivette a kezemből, és meg is kóstolta. :) A lazább gumipántnak hála, felment a lábára, pedig széles a lábfeje, és eddig más cipők nem mentek rá. Köszönjük! Azt majdnem elfelejtettem mondani, hogy Ákos annyira szereti, hogy minden reggel az az első, hogy rakja a lábára! Egyébként a gyógytornásznak mutattuk, hogy ezt hordja bentre, és ő is megerősítette, hogy ez tökéletes!
 • Amint megérkezett a cipő, egyből ráadtam Petikére. Nagyon tetszik, bár egy kicsit nagy rá, de legalább sokáig jó lesz! Képet nehezen tudtam róla csinálni, mert alig akart megállni, annyira élvezte az új cipőt...
 • Noelnek egyből megtetszett a kutyus, és nagyon hamar megszokta a cipőt. Aznap, mikor megkapta, este már abban focizott. Azóta is nagyon szereti!
 • Csodaszééééép! Köszönjük szépen!
 • Nem esik le a lábáról, szuperjó, örülünk! És ha kinőttük, jelentkezünk egy csajosrózsaszínre!
 • Ármin imádja a cipőt! És végre egy olyan cipő, amiben nem csúszik el! Örülök, nagyon, de nagyon! Köszönjük szépen!
 • Megérkezett a cipő, nagyon tetszik Jázinak, főleg a rózsaszín, a mintája miatt. Azt kérdezte, hogy éjszakáig a lábán maradhat-e, szóval szerintem ebben fog aludni. :) Azt meg már alig várja, hogy a fehérben mehessen balettórára!
 • Megérkezett a módosított verzió a még lazább gumipánttal. Most már kényelmes Kevin húsos kis tappancsain is. ;) Éééés... a cipőcskében már bátrabban közlekedik kapaszkodás nélkül is, alig 9 hónaposan!
 • Nagyon szép lett a cipő, köszönjük szépen! Egy picit még nagy a lábára, de mire az előzőt szétnyúzza, pont jó lesz! :)
 • Én a szandál mellett döntöttem,jól bevált télen is, padlófűtés+zokni mellett sem fülledt be a lába.Nagyon örülünk a Szofi szandinak, Richárd végre nem rángatja le a lábbelijét nekem meg nem kell aggódom, hogy felfázik. Szemmel láthatóan kényelmes viselet, más hasonló termékekkel ellentétben nem szoros a bokagumija, mindemellett saját ízlésemre szabhattam a küllemét! Köszönjük!
 • Dórikának már megrendeltük Tőletek az első névre szóló kocsicipőjét, ami nagyon bevált, kora nyáron nem kellett izgulnom, hogy fázni fog a pici lába a sétálások során (kár, hogy mire felfedeztelek Benneteket már nem túl sokáig volt jó a kis lábára :)), és legnagyobb örömömre nem tudta eltávolítani a lábáról sem, ráadásul remekül passzolt a legtöbb ruhájával is :) Sokan megcsodálták, eddig egyik ismerősöm már rendelt is a keresztfiának, a szomszédom pedig most készül majd rendelni a születendő kisunokájának.
 • Ma megérkezett Sanci első "felfedező" cipőcskéje. Egyszerűen tökéletes!Nagy gondban voltunk eddig,mert extra magas lábfeje miatt egy cipő sem ment fel a lábára,ezért nagyon izgultunk,de ahogy a kép is igazolja,mintha a lábára öntötték volna!És tényleg☺️Köszönjük!
 • Kedves Szofi Babacipő! Megérkezett a várva várt cipellőnk, melyet nagyon szépen köszönünk - legfőképp Ábel! 😉 Nagyon kényelmes viseletnek tűnik, egyaránt szép mind a belső, mind a külső kiképzése. A kiszállítás is nagyon hamar megtörtént, rendeléstől számított pár napon belül már a kezünkben tarthattuk. A korrektségeteket és segítőkészségeteket is kiemelném, példaértékű!
 • Nagyon szép a kiscipő! Izgalommal vártuk, és nagyon tetszett, nem csalódtunk. Biankának is bejött, egyből ismerkedni kezdett vele, ízmintát is vett. Egyelőre kocsicipőként funkcionál, amivel maximálisan meg vagyunk elégedve. Autóban, babakocsiban, ha feladom rá, jól viseli a picim. Néha megmarkolja a kis masnikat, de utána nem zavarja hogy a lábán van. Biztosan kényelmes viselet neki, mert ha megérkezünk valahová és nem veszem le a lábáról, ugyanúgy természetesen mozog benne, mint amúgy nélküle. És annyira jó dolog, ha levetjük, finom meleg a kis lábikója. Még nőhet bele a kis lába, így az első lépésekben is biztosan nagy segítségünkre lesz. Összességében szép és jó, örülünk neki!
 • Kedves Szofi Babacipő! Imádjuk a Tőletek vásárolt cipőcskét; a képen Zoé abban lesi, hogy vajon mikor ér ide végre a tavasz ☺
 • Kedves Szofi Babacipő! Nálunk így szuperál a 17-18-as sötétszürke kúszó-mászó cipőcske, Heléna nagyon szereti 💟
 • Teljesen jól idomult a làbàhoz a kiscsizma nagyon szeretjük,gyorsan ràadom, nem esik le ès melegen tartja a làbikójàt. Mellesleg isteni bőr illata van ès gyönyörű😍
 • Köszönjük szépen,Domesz imádja.Korábban már rendeltem puha talpu szandit,de biztos innen fogok a továbbiakban!
 • Nagyon ügyesek vagytok!! 😍 Ez tényleg profi munka! Nem gondoltam volna, hogy ennyire jól fog sikerülni! Egyszerűen gyönyörű!! Köszönjük nagyon-nagyon 😉
 • Boginak ez a harmadik cipője. Két barnás árnyalatú után férjem kérésére most egy élénkebb színű cipőt szerettünk volna, ami nagyon tetszik mindhármunknak. ☺
 • Köszönjük szépen a kiscipőt...Azóta amióta hordjuk lassan 1 hónapja zokni levétel nélkül megússzuk az itthonlétet.

BÉRES ALEXANDRA IS MINKET VÁLASZTOTT

Béres Alexandra és Flóra

 

Béres Alexandra 

Béres Alexandra és Flóra

“Flóra masnis Szofi cipőt kapott és imádja 🙂 Köszönjük!!! “

FARKAS SZABINA ÉNEKESNŐ IS MINKET VÁLASZTOTT

Vélemények - Farkas Szabina énekesnő

Katica katicás szandiban

Farkas Szabina és Katica

“Kedves kismamák, kisgyermekes anyucik! Egy hét alatt elkészült és ma megérkezett Katica immáron második bőrtutyija! Egészséges viselet, közel áll a mezítláb járáshoz, nem csúszik a padlón, strapabíró, és a Szofi Babacipő elkészíti a saját elképzeléseket, terveket is, megfizethető áron! Katica az előző pár kinőtt tutyiját mindennap viselte, de még mindig kitűnő állapotban van! Nem reklámozni, hanem csak szívből ajánlani szeretném Nektek, mert nekünk is fontos, hogy babánk lába, gerince egészségesen fejlődjön! A mi kis cipőnk tündéri lett! Köszönjük!”

MONDD EL TE IS A VÉLEMÉNYEDET

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT

A Te véleményedre is kíváncsiak vagyunk. Ha már vásároltál tőlünk, mondd el nekünk és a többi vásárlónak, milyen tapasztalataid vannak velünk és a termékeinkkel kapcsolatban. Ezzel segítesz a még vásárlás előtt állóknak a döntésben. Nekünk pedig abban, hogy mit tudunk még jobban csinálni. Ha kitöltöd az űrlapot, és egy fotót is mellékelsz gyermekedről, amint Szofi cipőjét viseli, akkor a következő vásárlásodból kedvezményt adunk. Részletek az Akciók oldalon.

TÖLTSD KI ŰRLAPUNKAT!

 

* kötelező mező

Elfogadott formátumok: jpg,jpeg,png
Maximális fájlméret: 4mb

 

Kedves Vásárlóink, most már mi is a kis családunk Karácsonyára koncentrálunk, így idén már nem teljesítünk megrendeléseket. A webáruházban a 2019. január 2.-ig leadott rendeléseket 2019. január 2.-ától folyamatosan teljesítjük. Kellemes karácsonyi ünnepeket és örömökben gazdag új évet kívánunk szeretettel: Zsófi, Marci, Judit és Balázs :) Bezárás