Zöld Hétfő

Következő Zöld Hétfő:

 

2018. december 3.
meghosszabbítva december 9.-ig!

 

 

Az ezen a napon leadott, 5.000-9.999 Ft közötti rendelések szállítására 500 Ft kedvezményt adunk. A kedvezmény igénybevételéhez rendeléskor ne felejtsd el megadni a kuponlódot a Kuponkód mezőben. A kupon más kedvezményekkel, akciókkal, kuponokkal nem összevonható, és csak az előre fizetéses vagy utánvétes házhoz szállításra vonatkozik, más szállítási módokra nem.

KUPONKÓD: zoldhetfo2018dec

Ha ezen a napon 10.000 Ft felett vásárolsz, akkor ingyen szállítjuk ki a rendelésedet. A kedvezmény igénybevételéhez rendeléskor ne felejtsd el megadni a kuponlódot a Kuponkód mezőben. A kupon más kedvezményekkel, akciókkal, kuponokkal nem összevonható, és csak az előre fizetéses vagy utánvétes házhoz szállításra vonatkozik, más szállítási módokra nem.

KUPONKÓD: zhisz2018dec

Mi az a Zöld Hétfő?

A Zöld Hétfő egy nagyszerű kezdeményezés, ami a környezetünk védelme érdekében jött lére. Ha minden hónap első hétfőjén nem boltban vásárolsz, hanem az Interneten, akkor már rengeteget teszel a környezetünkért. Nem ülsz autóba, hogy elmenj a boltba, így nem szennyezed a levegőt. Gondoltad volna, hogy egy online vásárlással 24-szer kevesebb szén-dioxid kerül a légtérbe, mint a bolti vásárlásnál?

Köszönjük, hogy Te is velünk együtt óvod a környezetet! 🙂

További információ: zoldhetfo.com

 

Zöld Hétfő

Gondoltad volna, hogy online vásárlással 24-szer kevesebb szén-dioxid kerül a légtérbe, mint a bolti vásárlásnál?

Kedves Vásárlóink, most már mi is a kis családunk Karácsonyára koncentrálunk, így idén már nem teljesítünk megrendeléseket. A webáruházban a 2019. január 2.-ig leadott rendeléseket 2019. január 2.-ától folyamatosan teljesítjük. Kellemes karácsonyi ünnepeket és örömökben gazdag új évet kívánunk szeretettel: Zsófi, Marci, Judit és Balázs :) Bezárás