Zöld Hétfő

Következő Zöld Hétfő:

 

2018. november 5.

 

 

Mi az a Zöld Hétfő?

A Zöld Hétfő egy nagyszerű kezdeményezés, amely a környezetünk védelme érdekében jött létre. Ha minden hónap első hétfőjén nem boltban vásárolsz, hanem az Interneten, akkor már rengeteget teszel a környezetért. Hogyan? Úgy, hogy nem ülsz autóba, hogy elmenj a boltba, így nem szennyezed ezzel a levegőt. Az Interneten szinte minden terméket meg tudsz vásárolni, amit a boltban.

Gondoltad volna, hogy online vásárlással 24-szer kevesebb szén-dioxid kerül a légtérbe, mint a bolti vásárlásnál?

 

Zöld Hétfő

 

A Zöld Hétfőről további információkat a zoldhetfo.com oldalon tudhatsz meg.

Szofi Babacipő és Egyedi Hímzett Termékek Boltja a Zöld Hétfő Programban

Ehhez a nagyszerű kezdeményezéshez webáruházunk is csatlakozott. A minden hónap első hétfőjén leadott, 5.000 Ft feletti megrendelések szállítási költségét megfelezzük. Fizetéskor, a Kuponkód mezőbe írd be az alábbi kódot:

zoldhetfo2018november5

Ez a kedvezmény csak a Zöld Hétfőkön érvényes, a kupon csak a kuponkódban szereplő napon váltható be, és más kedvezményekkel együtt nem vehető igénybe. A félár minden esetben az előre fizetéses házhoz szállítás díjának a felét jelenti, utánvétes fizetés esetén is! A kupon beírásával a kedvezmény automatikusan levonódik a vásárlás végösszegéből. Ha pedig 10.000 Ft felett rendelsz, a szállítási költséget teljes egészében átvállaljuk (más kedvezményekkel ez sem vonható össze) – ekkor nem kell kuponkód, a kedvezmény automatikusan levonódik.

Irány a webáruház!

Az adott napon mást nem kell tenned, csak irány a webáruház! 🙂

Vásárlás

Egyéb környezetbarát lehetőségek

Környezettudatos vásárló vagy? Érdekel, hogyan tehetnél még többet a környezetedért? Tudod, mit jelent a weboldal kizöldítés? És azt tudtad, hogy a saját személyes fogyasztásoddal, tevékenységeiddel járó károsanyag-kibocsátást is semlegesítheted? Tudj meg többet erről a CarbONline weboldalán.