Mérettáblázatok

Puhatalpú babacipők


Mérettáblázat Szofi Classic és Szofi Eco puhatalpú babacipőkhöz

Szofi méretHozzávetőleges korFelhasználási ötletekBelső talphossz (cm)EU méret
Szofi Mini (2XS)0-3 hónapkocsicipő, benti cipő8,613-14
Szofi Bébi (XS)3-6 hónapkocsicipő, benti cipő1015-16
Szofi Felfedező (S)6-12 hónapfelállás, kapaszkodva
járás
11,217-18
Szofi Első Lépés (M)1-1,5 évjárni tanulás12,419-20
Szofi Totyogó (L)1,5-2 évtotyogás13,821-22
Szofi Bölcsicipő (XL)2-3 évbölcsi, benti cipő1523-24
Szofi Ovicipő (XXL)3-4 évóvoda, benti cipő16,225-26
Szofi Maxi 3XL4-5 évóvoda, otthoni papucs17,427-28
Szofi Maxi 4XL5-6 évóvoda, otthoni papucs18,629-30
Szofi Maxi 5XL6-7 évóvoda, otthoni papucs19,831-32
Szofi Maxi 6XL7-8 évotthoni papucs2133-34
Babacipőink tizenegy méretben érhetők el. A legkisebb méretet újszülött kortól hordhatják a babák, míg a legnagyobb méretet már nagyobbacska gyerekek viselhetik. Minden méretnek adtunk egy fantázianevet, amely a legjobban leírja az ajánlott felhasználást. Természetesen a Szofi babacipők a javasolt felhasználáson kívül számos helyen és helyzetben használhatók. A Szofi mérettáblázat összefoglalja a javasolt kort, felhasználást és a méreteket. Bár megadjuk az EU méreteket is, azt javasoljuk, hogy a cipőt a gyermek cm-ben mért talphossza alapján válaszd ki. A talphosszhoz képest válassz kb. 0,5-0,6 cm-rel nagyobb méretet, hogy legyen hely a zokni/harisnya viseléséhez, illetve a lábacskák mozgásához és növekedéséhez. (A táblázatban a belső talphossz a cipőcske legnagyobb belső hosszát jelenti.) Ha bélelt cipőcskét választasz, akkor a talp hosszára kb. 1 cm-t számolj rá a megfelelő méret kiválasztásához. A blogunkon részletesen olvashatsz a láb lemérésnek menetéről és egyéb, kapcsolódó témákról.

Ha nem találsz megfelelő méretet a megadott méreteink között, akkor felár ellenében egyedi méretet is elkészítünk. Az egyedi méretet megrendeléskor, a termékoldalon tudod megadni.

További információkat tudhatsz meg a puhatalpú babacipőinkről ezen a linken.

Megvásárolhatók puhatalpú cipőink ITT. Szintén ezekben a méretekben kaphatók Szofi Eco textilbőr babacipőink, melyek ITT vásárolhatók meg.


Mérettáblázat Szofi Hot Summer puhatalpú szandálokhoz

Szofi méretHozzávetőleges kor (év)Felhasználási ötletekBelső talphossz (cm)EU méret
Szofi Felfedező0,5-1 évfelállás, kapaszkodva
járás
11,217-18
Szofi Első Lépés1-1,5 évjárni tanulás12,419-20
Szofi Totyogó1,5-2 évtotyogás13,821-22
Szofi Bölcsiszandi2-3 évotthon, bölcsőde1523-24
Szofi Oviszandi3-4 évotthon, óvoda16,225-26
Szandáljaink öt különböző méretben érhetők el. A legkisebb méretet fél éves kortól hordhatják a babák, míg a legnagyobb méretet már nagyobbacska gyermekek viselhetik. Minden méretnek adtunk egy fantázianevet, amely a legjobban leírja az ajánlott felhasználást. Természetesen a Szofi szandálok a javasolt felhasználáson kívül számos helyen és helyzetben használhatók. A Szofi mérettáblázat összefoglalja a javasolt kort, felhasználást és a méreteket. Bár megadjuk az EU méreteket is, azt javasoljuk, hogy a cipőt a gyermek cm-ben mért talphossza alapján válaszd ki. A talphosszhoz képest válassz kb. 0,5-0,6 cm-rel nagyobb méretet, hogy legyen hely a zokni/harisnya viseléséhez, illetve a lábacskák mozgásához és növekedéséhez. (A táblázatban a belső talphossz a cipőcske legnagyobb belső hosszát jelenti.) A blogunkon részletesen olvashatsz a láb lemérésnek menetéről és egyéb, kapcsolódó témákról.

Ha nem találsz megfelelő méretet a megadott méreteink között, akkor felár ellenében egyedi méretet is elkészítünk. Az egyedi méretet megrendeléskor, a termékoldalon tudod megadni.

További információkat tudhatsz meg a puhatalpú szandáljainkról ezen a linken.

Megvásárolhatók puhatalpú szandáljaink kislányoknak ITT, kisfiúknak pedig ITT.


Mérettáblázat Szofi Moc Style mokaszinokhoz

Szofi méretFelhasználási ötletekHozzávetőleges korBelső talphossz (cm)
Szofi Newborn Mockocsicipő, benti cipő0-3 hónap8,6
Szofi Baby Mockocsicipő, benti cipő3-6 hónap10
Szofi Mini Mockocsicipő, benti cipő,
felállás, kapaszkodva
járás
6-12 hónap11,2
Szofi Midi Mockocsicipő, benti cipő,
járni tanulás,
önálló lépések
1-1,5 év12,4
Szofi Big Moctipegés, totyogás1,5-2 év13,8
Szofi Extra Moctotyogás, futás, játék...2-3 év15
Szofi Moc Style babamokaszinjainkat a legeslegkisebbeknek készítjük, újszülött kortól két-három éves korig. Alapvetően a még járni nem tudó babáknak ajánljuk, de nagyobb méreteket is terveztünk, mert tudjuk: aki beleszeret a stílusába, annak nehéz abbahagyni... :) Mérettáblázatunk összefoglalja az ajánlott felhasználást és kort is, amely az egyéni adottságok miatt csak egy átlag, ettől kisebb-nagyobb eltérések lehetnek. Minden esetben mérd le baba lábát, és azt javasoljuk, hogy a cipőt a gyermek cm-ben mért talphossza alapján válaszd ki. A talphosszhoz képest válassz kb. 0,5-0,6 cm-rel nagyobb méretet, hogy legyen hely a lábak mozgásának, növekedésének, illetve a zokninak/harisnyának is. Ha bélelt mokaszint választasz, akkor a cipő kb. 1 cm-rel legyen nagyobb a lemért talpmérethez képest. (A táblázatban a belső talphossz a cipőcske legnagyobb belső hosszát jelenti.) A blogunkon részletesen olvashatsz a láb lemérésnek menetéről és egyéb, kapcsolódó témákról.

Ha nem találsz megfelelő méretet a megadott méreteink között, akkor felár ellenében egyedi méretet is elkészítünk. Az egyedi méretet megrendeléskor, a termékoldalon tudod megadni.

További információkat tudhatsz meg a puhatalpú babamokaszinjainkról ezen a linken.

Megvásárolhatók puhatalpú babamokaszinjaink ITT. Ugyanezek a méretek vonatkoznak textilbőr babamokaszinjainkra is, melyek ITT vásárolhatók meg.


Mérettáblázat Szofi Cold Winter puhatalpú csizmákhoz

Szofi méretHozzávetőleges korFelhasználási ötletekBelső talphossz (cm)EU méret
Szofi Bébi (XS)0-3 hónapkocsicsizma, hideg lakásban
benti téli viselet
9,615-16
Szofi Felfedező (S)3-6 hónapkocsicsizma, hideg lakásban
benti téli viselet
10,817-18
Szofi Első Lépés (M)6-12 hónapkocsicsizma, hideg
lakásban
benti téli viselet
1219-20
Szofi Totyogó (L)1-2 évkocsicsizma, hideg
lakásban
benti téli viselet
13,421-22
Babacsizmáink négy méretben érhetők el. A legkisebb méretet már újszülött kortól hordhatják a babák, míg a legnagyobb méretet a kb. 1-2 éveseknek ajánljuk. A mérettáblázat összefoglalja a javasolt kort, felhasználást és a méreteket. Bár megadjuk az EU méreteket is, azt javasoljuk, hogy a csizmát a gyermek cm-ben mért talphossza alapján válaszd ki. A talphosszhoz képest válassz kb. 0,5-0,6 cm-rel nagyobb méretet, hogy legyen hely a zokni/harisnya viseléséhez, illetve a lábacskák mozgásához és növekedéséhez. (A táblázatban a belső talphossz a csizma legnagyobb belső hosszát jelenti.) A blogunkon részletesen olvashatsz a láb lemérésnek menetéről és egyéb, kapcsolódó témákról.

Ha nem találsz megfelelő méretet a megadott méreteink között, akkor felár ellenében egyedi méretet is elkészítünk. Az egyedi méretet megrendeléskor, a termékoldalon tudod megadni.

További információkat tudhatsz meg a puhatalpú csizmáinkról ezen a linken.

Megvásárolhatók puhatalpú csizmáink ITT.


Mérettáblázat Szofi tipegő hálózsákokhoz

Szofi méretHossz válltól az ülepigHossz válltól a kamásli tetejéigSzélesség
7451 cm53 cm33 cm
8055 cm57 cm34 cm
8659 cm64 cm35 cm
9263 cm68 cm36 cm
9867 cm74 cm37 cm
10470 cm
82 cm
38 cm
11073 cm87 cm39 cm
11676 cm91 cm40 cm
12280 cm97 cm41 cm
Tipegő hálózsákjaink nyári és téli változatban, 9 méretben választhatók (egyedi kérésre ezeknél kisebb vagy nagyobb méreteket is el tudunk készíteni). A méretezése mindkét típusnak egyforma. Bátran válassz a gyermeked jelenlegi ruhaméreténél eggyel nagyobb méretű hálózsákot, sőt ha éppen már az eggyel nagyobb méret felé hajlik, akkor akár két mérettel nagyobbat is választhatsz neki, így még tovább tudjátok majd használni. Kérjük, vedd figyelembe, hogy a hálózsákok egyedileg készülő darabok, ezért a méretben kisebb eltérések előfordulhatnak.

Tipegő hálózsákjainkat ITT tudod megvásárolni.