Rólunk

Kedves Látogató, szeretettel köszöntünk a Szofi Babacipő weboldalán. Szeretnénk röviden elmesélni, mi motivált minket arra, hogy létrehozzuk a Szofi márkát. Vagyis inkább ki. 🙂 Ő Zsófi, a kislányunk, aki 2015 áprilisában született. A születése nem volt komplikáció mentes, de hálát adunk a Jóistennek, hogy végül minden jóra fordult, és ma már egy tündéri örökmozgó aranyozza be a napjainkat. 🙂

 

Anyák Napjára

 

Az álmok valóra válnak

 

Zsófi születésével megszületett még valami, méghozzá a Szofi márka gondolata. Már Zsófi születése előtt is különleges vonzódást éreztünk a gyerekek iránt, ami szerencsére mindig is kölcsönös volt. Amikor megszületett a saját gyermekünk, akkor viszont már biztossá vált számunkra, hogy olyan tevékenységet szeretnénk végezni, ami a babákhoz, gyerekekhez kapcsolódik, s ezzel egyúttal egy régi álmunk vált valóra: a Szofi márkanévvel fémjelzett, egyedi és minőségi baba- és gyermekruházati termékek tervezése és készítése.

Puhatalpú kislány szandál - Állítsd össze MagadOlyan termékeké, melyeknek minden egyes darabja egyedi, mert minden darabot Veletek közösen alkotunk meg. Kreativitással, odafigyeléssel, szeretettel. Ti megálmodjátok, hogy mit szeretnétek gyermeketeknek, unokátoknak, keresztgyermeketeknek, unokahúgotoknak, unokaöcséteknek vagy más rokonotoknak, ismerősötöknek, mi pedig megvalósítjuk az elképzeléseiteket. Így nemcsak a mi álmunk válik valóra, hanem a Tietek is életre kel. 🙂 Fogadjátok hát szeretettel a Szofi márka első termékeit, a Szofi puhatalpú babacipőket, farmercipőket és szandálokat, és ne feledjétek: a lehetőségeknek csak a fantázia szab határt! 🙂 

 

Sajtómegjelenéseink

  

Miért ajánljuk a Szofi Babacipőt?

 

Azért ajánljuk jó szívvel a cipőcskéinket, mert már nagyon sok baba lábán bizonyítottak. Anyukák visszajelzései alapján cipőink – azon kívül, hogy egyediek és kiváló minőségűek – olyan benti cipőcskék:

  • amit nyugodt szívvel adhatunk babáink lábára, mert a legjobban hasonlít az egészséges mezítláb járásra,
  • ami megvédi az apró lábakat a hideg padlótól és az elcsúszástól,
  • amit nem kap le a baba a lábáról, mint egy zoknit,
  • ami tompítja a láb apró csontocskáira jutó terhelést,
  • amiben büszkeség kimenni egy kellemes babkocsis sétára,
  • amiben megnyugtató és kényelmes érzés hordozni a babákat,
  • amit mindig magunkkal vihetünk akár vendégségbe vagy játszóházba vagy a nagyihoz,
  • ami kiváló ajándék babalátogatóba, keresztelőre, névnapra, születésnapra vagy más alkalmakra.

További információkat olvashatsz termékeinkről ITT.

 

Vélemények rólunk és termékeinkről

Ábel kék Szofi szandiban

“Kedves Szofi Babacipő! Megérkezett a várva várt cipellőnk, melyet nagyon szépen köszönünk – legfőképp Ábel! ? Nagyon kényelmes viseletnek tűnik, egyaránt szép mind a belső, mind a külső kiképzése. A kiszállítás is nagyon hamar megtörtént, rendeléstől számított pár napon belül már a kezünkben tarthattuk. A korrektségeteket és segítőkészségeteket is kiemelném, példaértékű!”

S. Melinda, Tapolca

>> TOVÁBBI VÁSÁRLÓI VÉLEMÉNYEK

Neked miben segíthetünk?

 

Szeretnénk minél több babát és mamát boldoggá tenni a termékeinkkel. Ha bármi kérdésed van a termékeinkkel vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, ha segítségre vagy tanácsra van szükséged, akkor örömmel állunk rendelkezésedre – lépj velünk kapcsolatba.

Szeretettel:

 

Családi vállalkozás