+36 30 593 2150

Szofi puhatalpú cipők

egy kicsit a tervezésről...

Valami egyedi születik

Amikor megalkottuk a Szofi puhatalpú cipőket, akkor számos szempontot vettünk figyelembe. Legfontosabb az volt számunkra, hogy olyan babacipőt készítsünk, ami egészséges, biztonságos és kényelmes.

Külön odafigyeltünk a magas lábfejű babákra is – számukra extra megoldásokat kínálunk, mert tudjuk, hogy milyen nehéz nekik megfelelő cipőt találni.

Végül, de nem utolsósorban minden tekintetben minőségi és egyedi babacipővel akartuk megörvendeztetni Babákat és Mamákat. 

Így született meg a Szofi Babacipő. Biztosak vagyunk benne, hogy gyermeked ugyanolyan örömmel és szeretettel fogja hordani, mint amilyennel mi készítjük…

PIHE-PUHA KÉNYEZTETÉS MINDEN ALKALOMRA, MÁR ÚJSZÜLÖTT KORTÓL…

...babakocsiban, utazáshoz, felálláshoz, az első lépésekhez, tipegéshez, rohangáláshoz, önfeledt játékhoz, hordozáshoz, otthon, a nagyinál, vendégségben, játszóházban, bölcsiben, oviban, családi napköziben. Névre szóló ajándékként babaváró buliba, babalátogatóba, keresztelőre, névnapra, szülinapra vagy más ünnepekre, vagy csak úgy, szeretetből…

 

WEBÁRUHÁZ

FAZONOK MINDEN ÉVSZAKRA

SZOFI CLASSIC PUHATALPÚ CIPŐK

Kizárólag minőségi, valódi bőrből készülő, zárt, uniszex fazonú cipők, melyeket egész évben viselhet a baba vagy kisgyermek

Elérhető 11 méretben: 13-34 (2XS-6XL)

Bővebben

SZOFI HOT SUMMER PUHATALPÚ SZANDÁLOK

Kiváló minőségű, valódi bőrből készülő szandál, külön kislányos és kisfiús fazonban. Egész évben alkalmas benti használatra, de nyárra kimondottan ezt ajánljuk, praktikus szellőzése miatt

Elérhető 5 méretben: 17-26 (S-XXL)

Bővebben

SZOFI COLD WINTER PUHATALPÚ CSIZMÁK

Késő ősztől kora tavaszig ajánljuk szőrmebéléses
bőrcsizmáinkat, amely uniszex fazon, minőségi, valódi bőrből. Bélése miatt kellemes melegen tartja az apró lábakat akár a hideg padlón, akár egy babakocsis séta alkalmával

Elérhető 4 méretben: 15-22 (XS-L)

Bővebben

SZOFI MOC STYLE PUHATALPÚ MOKASZINOK

Csinos kis mokaszinok minden évszakra, ötféle stílusban a legkisebbeknek és a picit nagyobbaknak. A legkisebbek apró lábait díszítheti kocsicipőként, még a nagyobbak akár tipeghetnek és játszhatnak is benne

Elérhető 6 méretben: 13-24 (2XS-XL)

Bővebben

AMI MINDEN SZOFI PUHATALPÚ TERMÉKRE JELLEMZŐ

EGÉSZSÉGES

Puha, rugalmas, valódi bőr talp a láb egészséges fejlődéséért és a szabad mozgásért

Egy édesanya számára nincs fontosabb, mint gyermeke egészsége. Éppen ezért mi is az egészséget tekintettük fő szempontnak, mikor megalkottuk puhatalpú bőr babacipőinket. A puha talpaknak köszönhetően a babák apró lába egészségesen tud fejlődni. Az egészség védelmének másik fontos összetevője a jó minőségű bőr alapanyagok használata, amik csökkentik a láb izzadását.

Bővebben

BIZTONSÁGOS

Csúszásgátló talp a kicsi biztonságáért, minden helyzetben

Puhatalpú bőr babacipőink megalkotásakor az egészség mellett a másik fő szempontunk a biztonság volt. A gyermekek lábára számtalan veszély leselkedik, még a lakásban is. A csúszásgátló talp megakadályozza az elcsúszást, a három rétegű talp pedig megvédi a lábakat – többek között – az éles tárgyaktól. 

Bővebben

KÉNYELMES

Rugalmas gumipánt és/vagy tépőzár a könnyű feladhatóságért és a tökéletes illeszkedésért

Az egészség és a biztonság mellett mi fontos még egy cipő esetében? Hát a kényelem! A puhatalpú bőr babacipő biztosítja a maximális kényelmet járni tanulás, futás és játék közben is. Ez a puha, rugalmas talpaknak köszönhető, meg a gumipántnak, ami nem engedi leesni a cipőcskéket semmilyen helyzetben.

Bővebben

MINŐSÉGI

Csupa minőségi alapanyag a tartósságért

Termékeink minőségében nem kötünk kompromisszumot. Csakis kiváló minőségű, bőr alapanyagokkal dolgozunk, hogy cipőink minél tartósabbak legyenek, és bírják a strapát, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a gyerekek bizony nem kímélik cipőjüket… A hímzéshez minőségi, puha hímzőcérnát használunk, hogy ne irritálja gyermeked lábát.

Bővebben

EGYEDI

Egyedi, névre hímzett babacipők Babák és Mamák örömére

Termékeink egytől egyig egyediek. Egyediek, mert Te tervezed meg, hogy milyen színekből álljon, Te választod ki, hogy milyen minta kerüljön rá, és Te találod ki rá az egyedi feliratot. Mi pedig a Te elképzeléseid alapján varrjuk meg, és hímezzük rá a mintát és a feliratot. A lehetőségeknek csak a fantáziád szab határt! 🙂

Bővebben

MAGYAR

A tervezéstől a kivitelezésig hazai szakemberek munkája

Ha Neked is fontos, hogy vásárlásaiddal magyar cégeket támogass, akkor jó helyen jársz. Ha tőlünk vásárolsz, akkor több magyar család megélhetését is segíted, hiszen termékeink egytől egyig magyar szakemberek keze munkáját dicsérik, a tervezéstől a kivitelezésig. Arra törekszünk, hogy alapanyagaink jelentős részét magyar kereskedőktől vásároljuk.

Bővebben

TRENDI

Figyelemfelkeltő vagy pasztell színekben, izgalmas mintákkal, egyedi feliratokkal

Manapság divatos szó a trendi. 🙂 Így hát, mi sem lóghatunk ki a sorból… de nem is akarunk! 🙂 A Szofi puhatalpú bőr babacipő sajátos, modern dizájnja és divatos színvilága a trendiség jegyében született. Ha kíváncsi vagy a trendiségről alkotott filozófiánkra, akkor kattints a Bővebben gombra.

Bővebben

MEGFIZETHETŐ

Elérhető ár, hogy a lehető legjobbat adhassuk gyermekeinknek

A cipővásárlás szempontjai között az ár is ugyanolyan fontos, mint a cipő más, korábban felsorolt tulajdonságai. Természetesen az ár nem mehet a minőség rovására, ezért az árak kialakításánál a célunk az volt, hogy a piac legjobb ár-érték arányú termékét kínálhassuk Neked.

Bővebben

KÖRNYEZETBARÁT

Csak környezetbarát anyagok felhasználásával környezetünk védelméért

Számunkra – és reméljük Számodra is – fontos, hogy milyen bolygót hagyunk gyermekeinkre, unokáinkra. Termékeinkhez éppen ezért csakis környezetbarát anyagokat használunk fel. Még a ragasztó is, amivel a bélésanyagot ragasztjuk a cipőkbe, természetes kaucsuk latex vizes ragasztó, ami nem tartalmaz szerves oldószert. Egyéb környezetbarát megoldásaink: termékeinket környezetbarát papírdobozban szállítjuk; a rendeléshez tartozó számlát nyomtatás helyett elektronikusan küldjük meg.

Bővebben

BABACIPŐ EXTRÁKKAL

EGYEDI MÉRET

Előfordulhat, hogy a hivatalos mérettáblázatunkban található, összevont méretek közül éppen egyik sem felel meg gyermekednek, mert lábmérete alapján két méretünk között van. Ilyenkor a termékoldalon, a méret kiválasztása opciónál kérheted, hogy – felár ellenében – a lábmérete alapján egyedi méretre vágjuk számára a cipőt.

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

EXTRA HOSSZÚ GUMIPÁNT MAGAS LÁBFEJRE

Sok babának, kisgyermeknek az átlagosnál kissé magasabb a lábfeje. Ha Nálatok is ez a helyzet, akkor a termékoldalon, a méret kiválasztásakor, van lehetőséged a normál hosszúságú gumipánt helyett hosszabbat kérni, hogy biztosan kényelmesen rá tudd adni a cipőcskét a lábára.

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál

EXTRA GUMITOLDÁS EXTRA MAGAS LÁBFEJRE

Amikor a baba lábfeje kimonodottan magas, púpos a rüsztje, akkor nagyon nehét ráadni bármilyen cipőt. Ekkor – a méret kiválasztása opciónál – van lehetőséged az extra hosszú gumipánton felül még egy esztétikus gumitoldást is kérni a cipő fejrészébe. Ez segít abban, hogy még a legducibb lábú babák lábára is kényelmesen felmenjen a cipő, és ne szorítsa használat közben.

Választható: cipőknél, mokaszinoknál, csizmáknál

EGYEDI KÉRÉSEK

Ha van egyedi kérésed, ötleted, akkor a termékoldalon, az Egyedi kérések opciónál tudod ezt megadni. Mindent megteszünk, hogy minden elképzelést megvalósítsunk. Adunk néhány ötletet: gyermek felé néző minta, több apró minta egy nagy helyett (pl. apró pöttyök, csillagok, szívecskék), 7 karakternél hosszabb névhímzés, különböző név vagy minta a bal és a jobb cipőre, névhímzés különböző színű betűkkel, a cipő színeitől eltérő színű talp, dátumhímzés a talpra vagy plusz minta a cipő/szandi oldalára, különleges anyagok felhasználása, szellőző lyukasztás a cipőre… Tudod: a lehetőségeknek  csak a fantáziád szab határt. 🙂

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

SÜRGŐS RENDELÉS

Szerencsére nap mint nap sok-sok rendelést kell teljesítenünk. Ha sürgős a rendelésed, és szeretnéd, hogy soron kívül teljesítsük, akkor a termékoldalon – felár ellenében – megadhatsz egy szállítási határidőt, amin belül kéred a rendelés kiszállítását. Fontos, hogy ezt az opciót csak házhoz szállítással kombinálva kérheted.

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

FÉL PÁR CIPŐ PÓTLÁSA

Bizony, olyan is előfordul, hogy elhagyjátok a fél pár cipőt valahol. Ekkor se ess kétségbe! Vállaljuk, hogy az eredeti ár feléért pótoljuk az elveszett fél pár cipőt. Csak vedd fel velünk a kapcsolatot, és jelezd, hogy a jobbos vagy a balos cipő veszett el, és már meg is oldódott a Hamupipőke-probléma. 🙂

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

VILÁGÍTÓ MINTA- VAGY NÉVHÍMZÉS

Puhatalpú cipőinket kedvedre dekorálhatod különböző mintákkal és feliratokkal. A termékoldalon, a minta és a felirat kiválasztása után, azt is megadhatod, hogy milyen színnel kerüljenek ezek a cipőre. Csak nálunk még arra is van lehetőséged, hogy sötétben világítós mintát és/vagy feliratot kérj a cipőre. Fehér bőr kivételével minden színünkre ajánljuk, mert nappali fényben fehér színű, sötétben pedig zölden világít.

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

FLOURESZKÁLÓ MINTA- VAGY NÉVHÍMZÉS

A mintát és a nevet nem csak világítós hímzéssel, hanem sötétben lágyan floureszkáló hímzéssel is kérheted. Ezt a lehetőséget is a termékoldalon, a minta és a felirat megadásánál tudod kiválasztani, az aktuálisan elérhető floureszkáló színeinkből.

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

NÉVHÍMZÉS CSERÉJE

Bár sosem javasoljuk, hogy ugyanazt a cipőt add a másik gyermekedre is, mert mindenkinek megvan az egyéni láblenyomata, és annak megfelelően tapos ki egy cipőt, ami a másik gyermeknek már nem lesz megfelelő; ha mégis úgy döntesz, hogy a Szofi cipőt másik gyermekedre is rá szeretnéd adni, viszont rajta van a neve, akkor – módosítási díj fejében – kérj tőlünk névcserét, és máris meglesz az Ő névre szóló cipőcskéje is. Kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot ilyen igény esetén.

Választható: cipőknél, szandáloknál, mokaszinoknál, csizmáknál

TÉLI SZŐRMEBÉLÉS

Ha az év hidegebb időszakára keresel cipőt, akkor kérheted a klasszikus babacipőinket puha, meleg, pamut alapú szőrmebéléssel, a sima bélésbőr helyett. Ez finoman körbeöleli a lábikókat, és melegen tartja őket a legnagyobb hidegben is. A teljes bélésből kétfélét készítünk: az egyik nem látszik kívülről, de belül mindenhol körbeöleli a lábat. A másikat a boka körül visszahajtjuk, így egy bundás szélű kiscipőt kapunk. 

Választható: a visszahajtás nélküli bélés a cipőknél és mokaszinoknál, a kívül visszahajtott bélés cipőknél

KIVEHETŐ TÉLI TALPBÉLÉS

Kérhetsz cipőinkhez praktikus, kivehető szőrme talpbélést is, amit ha kellemes az idő, akkor ki tudsz venni, ha pedig hideg a padló, vagy kint hűvös van babakocsis séta közben, akkor be tudod helyezni a cipőbe.  

Választható: cipőknél, mokaszinoknál

BABACIPŐK TEXTILBŐRBŐL

A valódi bőrcipő helyett választhatod a Szofi cipők textilbőr változatát is, melyeket Szofi Eco néven készítünk és forgalmazunk. Annyiban különböznek a valódi bőr cipőktől, hogy a felső részük textilbőrből készül. Talpuk ugyanúgy valódi, három rétegű bőr, és funkciójukban teljesen megegyeznek a klasszikus bőrcipőkkel. A textilbőrök ma már majdnem olyan kedvező tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a valódi bőrök, áruk viszont kedvezőbb, így költséghatékonyabb megoldást jelentenek.

Választható: cipőknél, mokaszinoknál

Tóth Judit, a Szofi márka megálmodója ajánlja

Tipp

Tipp

Cipőtervező program - csak nálunk!

A Szofi márka első termékei a puhatalpú cipők. 2015 óta már rengeteg apró lábacskán bizonyítottak. Kreatív anyukákkal és apukákkal közösen megszámlálhatatlanul sok szín- és mintakombinációt összeállítottunk már. A legnépszerűbbeket a webáruházunkban közvetlenül is elérhetővé tettük Számodra, előre választható kombinációként. Sok ötletet meríthetsz a Facebook oldalunk "Tippek szín-és mintaösszeállításokra" albumában is. Ha pedig valami teljesen újat, egyedit szeretnél, akkor ajánljuk figyelmedbe egyedülálló cipőtervező programunkat.

PRÓBÁLD KI A CIPŐTERVEZŐT

SZAKMAI AJÁNLÁS

Dr. Szabó Miklós Károly

Gyermekortopéd szakorvos

Heim Pál Gyermekkórház

 

“Jó szívvel ajánlom a Szofi puhatalpú cipőket minden egészséges lábú babának”

 

 

RÉSZLETES SZAKMAI VÉLEMÉNYEK

 

AKIK MINKET VÁLASZTOTTAK

Béres Alexandra és Flóra

Béres Alexandra

 

“Flóra masnis Szofi cipőt kapott és imádja 🙂 Végre egy puhatalpú, ami nem csúszik! Köszönjük!!!”

LEGYEN A TE GYERMEKED IS BOLDOG SZOFI BABACIPŐ-TULAJDONOS

KISFIÚKNAK

Noelnek sötétkék-világoskék, kutyusos Szofi cipőt választott Anyukája. Neked is kisfiad van? Válassz a sok kisfiús szín és minta közül

Megnézem

KISLÁNYOKNAK

Enikőnek piros-fehér, Minnie egeres Szofi cipőt választott Anyukája. Neked is kislányod van? Válassz a sok kislányos szín és minta közül

Megnézem
Tipp

Tipp

Praktikus kiegészítő termékek minden puhatalpúhoz

A puhatalpú babacipőhöz praktikus kiegészítő termékeket is kínálunk. Válassz hozzá cipőtartó szütyőt, amiben csak bedobod a táskába, mielőtt vendégségbe indultok, vagy amiben tárolhatjátok a családi napköziben vagy a bölcsiben, oviban. Biztos sehol nem keveredik el, ha névre szóló szütyőcskét kérsz.

Ha azt szeretnéd, hogy gyermeked Szofi cipője mindig ragyogjon, akkor rendelj mellé cipőápoló csomagot. A Szofi Babacipő logóval hímzett, puha törlőkendővel minden nap megtisztíthatod a felső részét, a cipőtisztító kefével pedig rendszeresen megdörzsölheted a talpát, hogy sokáig megőrizze csúszásgátló tulajdonságát.

Ha jeles alkalomra vagy ajándékba vásárolod a cipőcskét, akkor kérhetsz hozzá díszdobozos csomagolást is. Fiúknak kéket, lányoknak rózsaszínt készítünk.

A téli időszakban pihe-puha, meleg szőrmebélést is kérhetsz a cipőbe, hogy még jobban melegen tartsa az apró lábikókat. Bármilyen terméket is válassz webáruházunkban, mindegyiknél van lehetőséged ezeket a kiegészítő termékeket is megrendelni.

NÉZZ SZÉT WEBÁRUHÁZUNKBAN