Barion Pixel

Hello, Szofi!

[et_pb_section admin_label=”section”]
[et_pb_row admin_label=”row”]
[et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Ki az a Szofi?

2015. április 12-én történt a legcsodálatosabb dolog az életemben: megszületett kislányom, Zsófi. A születése nem volt könnyű, simának indult, de a végén – mivel veszélybe került az élete – császármetszéssel jött a világra, és utána is  küzdenie kellett az életben maradásért. Soha nem felejtem el ezt a keserédes élményt, és hálás vagyok a sorsnak, hogy végül is túljutottunk a nehézségeken. Ma már fél éves is elmúlt a kis hercegnő, aki bearanyozza a napjaimat.

Szofi márka - Szofi Babacipő - Zsófi

Zsófi pár nappal a születése után…

Az álmok valóra válnak

Egyébként is egy kisbaba az édesanyák legnagyobb kincse, de Zsófi születési körülményei miatt ránk ez hatványozottan igaz, ezért a párommal közösen szerettük volna méltóképpen emlékezetessé tenni ezt az eseményt, így Zsófival együtt megszületett még valami: a róla elnevezett Szofi márka gondolata. Egy olyan márkáé, aminek az a célja, hogy minden egyes termékével örömet szerezzen a babáknak és a mamáknak. Egy olyan márkáé, amelynek minden terméke egyedi, a megrendelő elképzelései szerint készül. Egy olyan márkáé, ami divatos, ugyanakkor megfizethető. 

Zsófi - Szofi márka - álom

…és Zsófi 4 hónaposan

Zsófi és Szofi egyaránt egy régi álom megvalósulása. Mindig is szerettem volna egy gyönyörű kislányt, és valami egyedi megalkotásáról is sokat ábrándoztam. Olyan dolgot szerettem volna létrehozni, amivel örömet tudok szerezni másoknak, elsősorban babáknak és mamáknak.

Első termékünk a puhatalpú babacipő

Fogadd hát szeretettel a Szofi márka első termékét: a minőségi bőrből készülő, puhatalpú babacipőt, melyet gyermeked körülbelül fél éves korától akár 7-8 éves koráig viselhet. Az egyes termékjellemzőkről a további blogbejegyzésekben olvashatsz, vásárolni pedig a webáruházunkban tudsz.

Rózsaszín csillagos fehér puhatalpú cipő

Biztosak vagyunk abban, hogy gyermeked imádni fogja kényelmes, szép színekből álló, izgalmas mintákkal, sőt akár a nevével is hímzett cipőcskéjét, amit viselhet otthon, a kocsiban, vendégségben, játszóházban, a bölcsiben és az óvodában is. Bízunk benne, hogy sok csodálatos élményt szerez majd Szofi puhatalpú cipőjében! 🙂

[/et_pb_text][/et_pb_column]
[/et_pb_row]
[/et_pb_section]